2777
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست
نمیدونم چرا همه ی بچه ها هرشب ساعت ۱۰ یدقیقه میان میبینن خبری نیست میرن 😂😂😂 اصلا تحمل ندارن صبور ...

😂😂😂😂😂 

ولی من کلن انلاینم و توصفحه باوجود اینکه شوهرم اومده فقط سه چهارشب هست و میره میگه چیه همش توگوشی ای 

ولی من تا ۱۱و خورده ای همش چک میکنم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
😂😂😂😂😂  ولی من کلن انلاینم و توصفحه باوجود اینکه شوهرم اومده فقط سه چهارشب هست و میره میگه ...

عزییزممم شاگرد زرنگ استادمونی دیگه 😍😍😍

خییلی خوشم میاد ازت هرشب سروقت حاضری 😍😍❤❤

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزییزممم شاگرد زرنگ استادمونی دیگه 😍😍😍 خییلی خوشم میاد ازت هرشب سروقت حاضری 😍😍❤❤

خخخخ لطف داری گلم  کلن گوشی دستمه😂😂

خخخخ لطف داری گلم  کلن گوشی دستمه😂😂

😃😃😃😃😍😍😍😍😍❤❤❤

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
اگه تایمی مشخص شده بود من حتتمااا بهت میگفتم عزیزدلممم😍😍❤❤ صبرکن استاد توراهه داره میاد اندکی صبر ...

قربونت نازنینم    

چشم ساکت میشینم یه گوشه اسممو ننویس تو بدها  

وعلیکم السلام عزیزم مدتی نبودیم قبلا گفت بودیم که شرایط طوری هست که شاید مدتی نباشیم؛ ان شاءالله هس ...

عزیزم چله رو می خونم

اینکه نمیتونم مثل بقیه بیام زیاد و مطلب بذارم

اون که صدالبته

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

سلام سادات جان خوبی؟ کلاس امشب برگزار میشه یا ساعتش تغییر کرده

وعلیکم السلام 

قرار شد عکس پروفایل و دفترتون درست بشه شروع کنیم 

ان شاءالله

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
عزیزم چله رو می خونم اینکه نمیتونم مثل بقیه بیام زیاد و مطلب بذارم اون که صدالبته

ان شاءالله درست میشه نگران نباش عزیزم🌹

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
خالا که استاد نیومدن بیاین دفتر منو ببینید فائزه بدو بیا @یوکابد 77

به به دفتر آبی مورد علاقه امون 

ان شاءالله چیزهایی که نوشته خواهد شد عمل خواهد شد بهش🌹📿

خالا که استاد نیومدن بیاین دفتر منو ببینید فائزه بدو بیا @یوکابد 77

چقد قشنگه خوشبحالت 

مغازه های شهر ما کلن تعطیله و بستن همه حارو نتونستم فعلابخرم همون کوچولو رو دارم تا ببینم کی میتونم ی دفترخوب بخرم

وعلیکم السلام  قرار شد عکس پروفایل و دفترتون درست بشه شروع کنیم  ان شاءالله

درست شده عزیزم هر دوش فقط امضام مونده در اولین فرصت درست میکنم حتما

درست شده عزیزم هر دوش فقط امضام مونده در اولین فرصت درست میکنم حتما

خبر خوش میدی دیگه به ما بزودی

خبر خوش میدی دیگه به ما بزودی

قراره عروس شه !!!!😍😍😍

کی رفتی دفتر خریدی ناقلا😍😍😍 ناخناتم قشنگه 😍😍😍 دستیار خیالت راحت اسمتو تو بدها نمینویسم 😃😃

امروز ظهر بدو بدو رفتم خریدم هول هولکی

شکسته بیشتریاش خخخ

عشق منیییی