2777
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست

دوستان من معذرت میخوام واقعا با بچه کوچیک و کلی کار وقت نمیکنم بیام

الانم ک درگیر خونه تکانی 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

دوستان من معذرت میخوام واقعا با بچه کوچیک و کلی کار وقت نمیکنم بیام الانم ک درگیر خونه تکانی 

موردی نداره عزیزم 

میتونید شرکت نکنیدعزیزم🌹🌹

یا علی

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام خوبین؟ نبودید چرا؟ من خیلی کم میام چون واقعا وقت خالی پیدا نمیکنم

وعلیکم السلام عزیزم مدتی نبودیم قبلا گفت بودیم که شرایط طوری هست که شاید مدتی نباشیم؛

ان شاءالله هستیم درخدمتتون؛برنامه ریزی کنید که بتونید سربزنید عزیزم برای حضرت در زندگیتون نیت کنید وقت بگزارید خداوند برکت میده به زمانتون 

🌹🌹🌹اعتراض ممنوع!

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
وعلیکم السلام عزیزم مدتی نبودیم قبلا گفت بودیم که شرایط طوری هست که شاید مدتی نباشیم؛ ان شاءالله هس ...

سلام سادات جان شبتون بخیر❤

چه عکس پروفایلتون قشنگه پروانه ی زیبا 🦋🦋

منتظریم بگید امضا چی بذاریم 😍😍

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
به عنوان روح 👻عروسخانمااا خواهش میکنم عزیزم، 🌺

😂😂😂😂😍😍😍😍

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
سلام ب روی ماهت خواهر جونم،کم سعادتی بود نتونستم چن روز بیام عزیزدلم😘💕

ان شاءالله همیشه سلامت باشی عزیزم ❤❤

سلام ب همه 

لطفا دعا کنین اوضاع استان و شهرمون خیلی خرابه کرونای هندی روزی ۶۰نفر کشته فقط توشهرمون خیلی میترسم براعزیزام و همشهریام. لطفا دعاکنین زودتر این کرونا لعنتی بره ومردمو بیشترازاین گرفتارو داغدارنکنه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
وعلیکم السلام عزیزم  جز۵۰یارحضرت مهدی جانمان؛ ان شاءالله سلامت باشی عزیزم

سلام سادات جان عکس پروفایل شما که خوشگلتره مال ما شبیه یه موجود تپله

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
نه گلم فقط پیامت بود،عکس نبود☹️ عزیزم دوباره بزار،سایت یکم خرابه 

الان میزارم عزیزم

شاید مشکل از گوشیمه

😂😂😂😂😍😍😍😍

❤️😘

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
وعلیکم السلام عزیزم مدتی نبودیم قبلا گفت بودیم که شرایط طوری هست که شاید مدتی نباشیم؛ ان شاءالله هس ...

سلام سادات جان خوبی؟

کلاس امشب برگزار میشه یا ساعتش تغییر کرده

سلام سادات جان خوبی؟ کلاس امشب برگزار میشه یا ساعتش تغییر کرده

نمیدونم چرا همه ی بچه ها هرشب ساعت ۱۰ یدقیقه میان میبینن خبری نیست میرن 😂😂😂 اصلا تحمل ندارن

صبوری صبوری 😍😍😍

نمیدونم چرا همه ی بچه ها هرشب ساعت ۱۰ یدقیقه میان میبینن خبری نیست میرن 😂😂😂 اصلا تحمل ندارن صبور ...

خخخخ 

من همیشه جا میموندم یه امشبو زود رسیدم گفتم شاید تایمش بر اساس نظر سنجی تغییر کرده.چشم هستم عزیزم

خخخخ  من همیشه جا میموندم یه امشبو زود رسیدم گفتم شاید تایمش بر اساس نظر سنجی تغییر کرده.چشم ه ...

اگه تایمی مشخص شده بود من حتتمااا بهت میگفتم عزیزدلممم😍😍❤❤

صبرکن استاد توراهه داره میاد اندکی صبر 😃

خانوم بشین یواش کلاسو گذاشتی رو سرت 😂😂😂