2777
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست
سلام بچه‌ها...با اجازه سید جان یه چیزی بگم...دوست صمیمیم ۲۰ سالش بود تومور داشت فوت کرده...اگه میتون ...

سلام عزیزم تسلیت میگم

روحش شاد هر چیدر بتونم صلوات میفرستم براش

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم    
سلام سادات جان شبتون بخیر❤ چه عکس پروفایلتون قشنگه پروانه ی زیبا 🦋🦋 منتظریم بگید امضا چی بذاریم ...

امضا رو ان شاءالله وقت نماز صبحتون اعلام میکنم و بعد زمان کلاس ها مشخص میشه 

درخواستی اینه که با خلوص چله رو انجام بدین

و خالصانه دعا کنید برای حضرت

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیشتر استفاده کن تا انرژی داشته باشی عزیزم🌹

ممنون عزیزدلم😘💕

۷ساله در انتظارم  مامان شم خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن🥺😍خدا جونم مواظبِ منو همسرم باش😍 لطفا پروفایلم کپی نشه مرسی💕
سلام عزیزم تسلیت میگم روحش شاد هر چیدر بتونم صلوات میفرستم براش

مرسی عزیزم😔😔😔😔😔دارم دق میکنم بخدا

السلام علیک یا بقیه الله عجل الله تعالی و فرجه                   ....به جمع👈مشق انتظار👉بپیوندید
ان شاءالله همیشه سلامت باشی عزیزم ❤❤

💕💕❤️❤️❤️همچنین شما💕💕💕❤️

۷ساله در انتظارم  مامان شم خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن🥺😍خدا جونم مواظبِ منو همسرم باش😍 لطفا پروفایلم کپی نشه مرسی💕
سادات عزیز و دوستان دخترم فردا کنکور داره میشه برا آرامش دلش و موفقیتش دعا کنید ممنون عزیزان 

ان شاالله بدون استرس سربلند با رشته و رتبه ای که دوست داره قبول بشه

امضا رو ان شاءالله وقت نماز صبحتون اعلام میکنم و بعد زمان کلاس ها مشخص میشه  درخواستی اینه که ...

ان شاءالله منتظر میمونیم 😍😍

چششم چششم  حتتمااا 😍😍

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
سلام سادات جان شبتون بخیر❤ چه عکس پروفایلتون قشنگه پروانه ی زیبا 🦋🦋 منتظریم بگید امضا چی بذاریم ...

وعلیکم السلام و علیکم السلام عزیزم ممنونم از پسندتون نماینده ی عزیزمون دختر خوب یار حضرت مهدی عج 

انیس و مرضیه🌹

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
ان شاالله بدون استرس سربلند با رشته و رتبه ای که دوست داره قبول بشه

ممنون مهسای گلم انشاءالله شما هم عاقبت بخیر باشی عزیزم🤲🤲🤲🌹🌹

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
ان شاءالله عزیزممم 😍😍😍 بسلامتی 😍😍 الهی بهترینها برات رقم بخوره همییشه شااد باشییی گلم😍😍❤❤

سلامت باشی عزیزم

ممنونم فرشته جان

وعلیکم السلام و علیکم السلام عزیزم ممنونم از پسندتون نماینده ی عزیزمون دختر خوب یار حضرت مهدی عج&nbs ...

قربانت عزیزدلم 😍😍❤❤❤

پس لقبم شد انیس ومرضیه 😍😍😍😍

ان شاءالله ان شاءالله

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
ان شاءالله منتظر میمونیم 😍😍 چششم چششم  حتتمااا 😍😍

سلامت باشی عزیزم 

نور چشم ما🌹