2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28874 بازدید | 4891 پست
احتمالا من اون شاگرد تنبله ام

خیر خیر شما جزو کسانی هستید که حضرت دوستتون دارند قطعا

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
 الان دیدم 😍چ عنوان قشنگی 😍😍😍 بعضیها گفتن روز بذارید ک بیکارتر هستن . قراره همه تو اون تا ...

تاپیک بسیار عالی ای خواهد بود ان شاءالله

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

احسنت دختر خوب  ان شاءالله موفق و پیروز باشید همگی عزیزانم؛و روزهای خوش براتون درپیشه🌹

ان شاءالله ان شاءالله 🥰

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
سلام بر سادات جان خواهرگلم فرشته جون منم روز سوم زیارت عاشورا روخوندم💚💚💚 السلام علیک یاابا صالح ...

سلام عزیزدلم . کلاس داریم الان نرو 😍😍

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
تاپیک بسیار عالی ای خواهد بود ان شاءالله

سلام سادات جانم،خیلی خوب شد تاپیک جدا زدین،اینجا بین چت ها گم میشد،صبحت هاتون 

واین که یه پیشنهاد دارم تاپیک مشق انتظار و بزاریم امضامون🌹نظرتون چیه؟

آخرش اگه صلاح دونستیدانجام بدین💖

🌈  اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌈خدایا خودت نگهدار عزیزانم باش❤️
سلام سادات جانم،خیلی خوب شد تاپیک جدا زدین،اینجا بین چت ها گم میشد،صبحت هاتون  واین که یه پیشن ...

منم دلم میخواست امضام تاپیک طرح مهدوی باشه ک بقیه هم جذب بشن 

خواستم ازسادات جان بپرسم‌ ک خوشگل خانوم پیش قدم شد 😍😍😍😍

سلام شب همگی خوش ، کلاس تشکیل نمیشه ؟ 

فعلا همه نظر بدن ببینیم چ ساعتی تصویب میشه 

عزیزم لطفا این تاپیک دوم سادات خانوم رو لایک کن 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6769469/مشق-انتظار

منم دلم میخواست امضام تاپیک طرح مهدوی باشه ک بقیه هم جذب بشن  خواستم ازسادات جان بپرسم‌ ک خوشگ ...

آره فکر خوبیه نه؟

عزیزمممم چقدرهمدل😍😍❤️❤️❤️

🌈  اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌈خدایا خودت نگهدار عزیزانم باش❤️
سلام سادات جانم،خیلی خوب شد تاپیک جدا زدین،اینجا بین چت ها گم میشد،صبحت هاتون  واین که یه پیشن ...

احسنت بگزارید امضاتون‌و یک عکس هم ارسال میشه که همگی تعویض کنید

احسنت بگزارید امضاتون‌و یک عکس هم ارسال میشه که همگی تعویض کنید

خییلی هم عاالی 😍😍😍

منتظر عکس پروفایلیممم😍😍

خییلی هم عاالی 😍😍😍 منتظر عکس پروفایلیممم😍😍

من ادرس این تاپیکو روز اول گذاشتم تو امضام. 

کاربدی کردم؟؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
📿تکرار نشه  تسبیح جدید خریدیم از نوع تربت

تربت کربلا که عالیه، چی بهتر از این.

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲