2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28874 بازدید | 4891 پست
سلام خدمت همگی، کلاس تعطیله بریم؟😁

لا اله الا الله📿

کلاس تعطیل نخواهد شد 

شاگرد اول فرصت طلب

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
وعلیکم السلام خانوم  خیر شما تاپیک دوم حقیر رو نگاهی بیندازید

سلام به روی ماهتون، خواهش میکنم. شرمندم نکنید.😓 بله روئیت شد.😊

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

وعلیکم السلام خانوم  خیر شما تاپیک دوم حقیر رو نگاهی بیندازید

یاد مدرسه افتادم. بیشترین کیفش به همین تعطیلی کلاس بود.😄

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
نمیشه حالا امشب ی مطلب کوتاهی هم واسه ما آموزش بدید؟😊 تااینجا اومدیم دست خالی نریم 🙂

میشه 

وقتی اومدید اینجا اگر اعتماد کنید به خداوند و انجام مستحب کنید و قول بدید شاگرد اول کلاس بشید 

هم جایزه میگیرید و هم توفیقاتی نصیبتون میشه من جمله برکت مادی و معنوی و ان شاءالله ظهور حضرت 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
سلام به روی ماهتون، خواهش میکنم. شرمندم نکنید.😓 بله روئیت شد.😊

📿تکرار نشه 

تسبیح جدید خریدیم از نوع تربت 

یاد مدرسه افتادم. بیشترین کیفش به همین تعطیلی کلاس بود.😄

تعطیلی هم داریم نگران نباشید

📿تکرار نشه  تسبیح جدید خریدیم از نوع تربت

چشم، ولی کلاس باید یه شاگرد تنبل داشته باشه.😊

میشه  وقتی اومدید اینجا اگر اعتماد کنید به خداوند و انجام مستحب کنید و قول بدید شاگرد اول کلاس ...

هم اعتماد میکنیم بخداوند ⚘

هم انجام مستحب 🦋

هم قول میدهیم شاگرد اول کلاس بشویم 🥰

هم بشخصه اشتیاق فراوان برای یادگیری داریم 😊

هم دوس داریم جایزه معنوی بگیریم که در راس همه ی اینها ان شاءالله ظهور آقامون بزودی زود رخ بده چشممون بجمالشون روشن بشه وازبرکت وجودشون فیض ببریم 😍😍

ان شاءاللهذ

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
سلام عزیزان..ختم روز سوم انجام شد..پاینده باشید.

وعلیکم السلام عزیزم 

🌹احسنت

هم اعتماد میکنیم بخداوند ⚘ هم انجام مستحب 🦋 هم قول میدهیم شاگرد اول کلاس بشویم 🥰 هم بشخصه اشتیا ...

احسنت دختر خوب 

ان شاءالله موفق و پیروز باشید همگی عزیزانم؛و روزهای خوش براتون درپیشه🌹

احتمالا من اون شاگرد تنبله ام

خیر، من هستم.😘

نمیشه حالا امشب ی مطلب کوتاهی هم واسه ما آموزش بدید؟😊 تااینجا اومدیم دست خالی نریم 🙂

میشه 

وقتی اومدید اینجا اگر اعتماد کنید به خداوند و انجام مستحب کنید و قول بدید شاگرد اول کلاس بشید 

هم جایزه میگیرید و هم توفیقاتی نصیبتون میشه من جمله برکت مادی و معنوی و ان شاءالله ظهور حضرت