2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28874 بازدید | 4891 پست
احسنت بگزارید امضاتون‌و یک عکس هم ارسال میشه که همگی تعویض کنید

خییلی هم عاالی 😍😍😍

منتظر عکس پروفایلیممم ک رنگ سبز داره 😍😍

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
تعطیلی هم داریم نگران نباشید

مزاح بود. 😊 ان شاالله تو این مسیر تشنه آموختن بشیم.🙏

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ادرس این تاپیکو روز اول گذاشتم تو امضام.  کاربدی کردم؟؟

نه عزیزم خوب کاری کردی 😍😍😍

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

امشب سایت چشه پیاما دوبار دوبار میاد 😂😂😂😂

دوستان دیگه شب بخیر  ساعت ۲۳ و۳۰ 🙊🛑🛑

سادات جان خداقوت شبتون بخییررر ❤🌹⚘🦋

امشب سایت چشه پیاما دوبار دوبار میاد 😂😂😂😂 دوستان دیگه شب بخیر  ساعت ۲۳ و۳۰ 🙊🛑🛑 سادات ج ...

عزیزم امضامو درست کردم ولی اصلا رنگش عوضنمیشد هرکار کردم .

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
احسنت🌹🌹

سلام سادات جان...روز سوم انجام شد.السلام علیک یا صاحب الزمان

یا مهدی ادرکنی

سادات جان اون دفتر ک گفتید تهیه کنیم و باید چکار کنیم؟؟؟یعنی مطالبی رو ک در تاپیک قرار میدید رو باید یادداشت کنیم؟؟؟

السلام علیک یا بقیه الله عجل الله تعالی و فرجه                   ....به جمع👈مشق انتظار👉بپیوندید
سلام سادات جان...روز سوم انجام شد.السلام علیک یا صاحب الزمان یا مهدی ادرکنی سادات جان اون دف ...

وعلیکم السلام احسنت 

بله درسته 

کلاس های اخلاق و مهدویت داریم 

شما مطالب رو یادداشت میکنیدوعمل میکنید در زندگی و اجتماع و در زمان مشخص امتحان مجازی و جایزه؛

ان شاءالله عاقبت بخیر هستید

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
وعلیکم السلام عزیزم  مادر آبان؛خیره ان شاءالله با قدرت چله رو ادامه میدی

سلام سادات جانم خوش اومدین میشه ب امید خدا از فردا چله رو شروع کنم؟

۷ساله در انتظارم  مامان شم خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن🥺😍خدا جونم مواظبِ منو همسرم باش😍 لطفا پروفایلم کپی نشه مرسی💕
روز همگی به خیر🤗 من امروز اولین نفر اومدم گزارش بدم😊😁☺ روز چهارم🌷 السلام علیک یا مهدی عج و ر ...

احسنت صبح مهدوی و حسینیتون بخیر دختر خوشزبان

عزیزان کپی پیست مبادا مبادابا انگشتان مبارک کلمات رو تایپ کنید حتما؛

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید