2777
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سلام مامان آینده چه خبر خوبی نی نی خوبه ویارات چه طوره؟ سلام میرسونه؟    

سلام عزیزم ممنون خوبیم هردو گلم😍خداروشکر بهترکم فقط گوشت نبینم اوکی ام😄

🌈  اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌈خدایا خودت نگهدار عزیزانم باش❤️
سادات جونم فرشته جون دوستای قشنگمممم امروز من این دوتا عکسو ادیت کردم از بس ذوق داشتم به یکی نشونش ب ...

چقدر خوشگل و حرفه ای ادیتشون کردی

آفرین یلدا جان عالین یعنییییی

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم    
سلام دوستان عبادت هاتون قبول باشه.  هنوز مشخص نیس چله اصلی کی شروع میشه؟

سلام عزیزم

فعلا نه عزیزم 

چقدر خوشگل و حرفه ای ادیتشون کردی آفرین یلدا جان عالین یعنییییی

فدات بشم مهربونم ممنونتم بابت نظر لطفتتتتتت خیلی خوشحالم کردی😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕💕💕

یه صلوات برای ظهور پدرمون امام زمان‌ میفرستی رفیقم🌻                                                                                            
فرشته جون از یسنا خبر داری ؟ اوایل بود الان نیست 

هست ولی کمتر میاد انگار 😊

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
انشالله حتما انجام  میدم توکل بخدا

عزیزم اون ختمی که گفتم رو بدون شک انجام بده انشاالله خدا طبق گفته خودشون تو این سوره براتون کن فیکون میکنه🤲🏻

دوای دردها
از رسول گرامی اسلام صلی الله علیه و آله وسلم نقل شده است: هر کس سوره یس را نوشته و پس از شستن از آب آن بنوشد در درونش هزار گونه دوا و نیز هزار گونه نور و یقین و برکت و رحمت را وارد کرده است و هر گونه دردی را از او دور می کند

عزیزم دستور بالا رو هم انجام بدین خیلی مجربه برای شفای بیمار👆🏻

کلا سوره یس دوای هر دردیه انشاالله مشکلتون حل بشه عزیزم

منم ۳ بار برای دختر گلتون این سوره رو میخونم انشاالله خدا شفاشون بده🤲🏻

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
قربون تو 🥰🥰🥰😘😘😘گاهی اوقات به خودم میگم آخه امام یه یار مثل منو میخواد چی کار؟شماها ماشاءالله ه ...

عزیز دلم این چه حرفیه که میزنی

همه ی ما گناهکاریم اشتباهایی تو زندگیمون داشتیم حالا یکی کم یکی زیاد..ربطی به سن و سال نداره

همین که عشق حضرت رو در دلت داری یعنی حواسشون بهت هست و تو براشون مهمی اگه مهم نبودی هیچوقت محبتشون به دلت نمی افتاد پس دیگه نگو منو میخوان چیکار

سلام دوستان عبادت هاتون قبول باشه.  هنوز مشخص نیس چله اصلی کی شروع میشه؟

سلام عزیزمم ن هنوز مشخص نشده گلم .

ماهمچنان داریم مثل قبلا میخونیم تا بهمون اعلام کنن .

ان شاءالله کسانیکه دلشون با این جمع هست برسن ب این جمع وکلاس .

الانم هرروز داره ب تعدادمون اضافه میشه الحمدلله .

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
فدات بشم مهربونم ممنونتم بابت نظر لطفتتتتتت خیلی خوشحالم کردی😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕💕💕

خدا نکنهههههه

خیلی خوشم اومداز کارت حرف نداره هنرمند جان