2777
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست
سلام عزیزدلمممم⚘⚘ چ قشنگگگ😍😍😍 احسنت عزیزم  عالی شده 👏👏👏 باچه برنامه ای ادیت کردی با لب ...

عزیزدلمممم باعث افتخارمه که نماینده جانم خوشش اومده😉😍😍😍😍😍نه فدات شم با گوشی انجام دادم  برنامه های مختلف line camera_pics art و برنامه ادیت خود گوشی سامسونگ😍❤مثلا عکس اول مسجد جمکران رو برش زدم و گذاشتم روی این پیش زمینه👇  یکم با گوشی سخته

یه صلوات برای ظهور پدرمون امام زمان‌ میفرستی رفیقم🌻                                                                                            
واسه شما هم وقتی میزنید رو عکس مربعه هی میچرخه ولی بزرگ‌نمیشه ؟؟ یا فقط با من مشکل داره ؟! 😂😂😂😂

وایییی🤣🤣🤣نه فداتشم واسه ضعیفی اینترنته واسه خودم یه ساعت میچرخه🤣🤣

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه فدات شم واسه من دلیه😍قبلاکه زیاد یاد اماممون نبودم کلی کارای عکاسی و ادیت چهره ومنظره و...واسه ب ...

به به چقدرعالی،مطمئن باش هست عزیزم😍❤️

🌈  اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌈خدایا خودت نگهدار عزیزانم باش❤️

قربون مهربونیاتون برم که تشویقم کردین ادامه بدم😍❤❤❤

قربون تو 🥰🥰🥰😘😘😘گاهی اوقات به خودم میگم آخه امام یه یار مثل منو میخواد چی کار؟شماها ماشاءالله ه ...

عزیزمممم اینطوری نگوووو!!!

یاربودن هیچ ربطی ب سن نداره عزیزدلممم پیرو جوان نداریم که ...😍😍

ناامید نباش هیچچوققتتتت فقط کافیه ازحضرت ازته دلت خالصانه بخوای میشه حتما !!

هممون پرازگناه بودیم وهستیم اما الان سعی میکنیم ب عشق اماممون تمام تلاشمون رو بکنیم ک‌کمتر گناه کنیم 

خودمونو سپردیم دست آقا خودحضرت‌مهدی عج دستمون رو بگیرن نجات پیدا میکنیم همگی ازهرچی گناهه ان شاءالله 

والهی ک‌ اقا صاحب الزمان بحق این شب جمعه عزیز 

ازین جمع سرداران سپاهشون وسربازانشون رو‌انتخاب کنن🤲

الهی امین  

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
قربون تو 🥰🥰🥰😘😘😘گاهی اوقات به خودم میگم آخه امام یه یار مثل منو میخواد چی کار؟شماها ماشاءالله ه ...

عه🙂این چه حرفیه شما ازماجوونا با انرژی ترین وهم باتجربه تر 😍بعدشم کی گفته شماپیرین؟باورکنین من فکر میکردم بیست و پنج ایناهستین،خودتون لودادین😁خیلیم لایق هستین عزیزم نگین این حرفو😘❤️

🌈  اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌈خدایا خودت نگهدار عزیزانم باش❤️
عزیزمممم اینطوری نگوووو!!! یاربودن هیچ ربطی ب سن نداره عزیزدلممم پیرو جوان نداریم که ...😍😍 ناامی ...

انشاءالله🤲🤲🤲ممنون عزیزم از این دلگرمیت امیدوارم لایق باشم❤❤❤

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
عزیزدلمممم باعث افتخارمه که نماینده جانم خوشش اومده😉😍😍😍😍😍نه فدات شم با گوشی انجام دادم  ب ...

جدی خیلی خوب شده  اره اتفاقا باخودم میگفتم چطور این شکوفه ها رو اطراف مسجد مقدس گذاشتی 🙊

انقد ک ازین کارا نکردم نمیدونستم 😂

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
وایییی🤣🤣🤣نه فداتشم واسه ضعیفی اینترنته واسه خودم یه ساعت میچرخه🤣🤣

😂😂😂😂😂

عه🙂این چه حرفیه شما ازماجوونا با انرژی ترین وهم باتجربه تر 😍بعدشم کی گفته شماپیرین؟باورکنین من فکر ...

فدای دل مهربونت مامان خانم❤❤❤❤😘😘😘

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
جدی خیلی خوب شده  اره اتفاقا باخودم میگفتم چطور این شکوفه ها رو اطراف مسجد مقدس گذاشتی 🙊 انقد ...

نظر لطفته فدات بشم😍😍😍😍❤

انشاءالله🤲🤲🤲ممنون عزیزم از این دلگرمیت امیدوارم لایق باشم❤❤❤

قربونت حقیقته🌹🌹

حتما هستی 😍😍😍

ان شاءالله ان شاءالله 

سلام    روز ششم  خونده شد به موقع

السلام علیک یا اباصالح المهدی عج الله 🌺

علیک سلام عزیزم⚘ 

احسنت خیلی هم عالی😍 

به به چقدرعالی،مطمئن باش هست عزیزم😍❤️

سلام مامان آینده چه خبر خوبی نی نی خوبه ویارات چه طوره؟ سلام میرسونه؟   

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم