2777
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست
جدی میگم با اجازت شات گرفتم از روش

باعث افتخارمه که خوشت اومده خواهر قشنگم ممنونتم بابت انرژی دادنت😍😍😍💙

یه صلوات برای ظهور پدرمون امام زمان‌ میفرستی رفیقم🌻                                                                                            
باعث افتخارمه که خوشت اومده خواهر قشنگم ممنونتم بابت انرژی دادنت😍😍😍💙

خیلی زیبا ودلبر شدن دستت درد نکنه گلم🥰🥰🥰

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی زیبا ودلبر شدن دستت درد نکنه گلم🥰🥰🥰

فدات بشم خدازوشکر که خوشت اومده مهربونم مرسی بابت انرژی قشنگت😍😍😍😍😍😍❤

فدات بشم خدازوشکر که خوشت اومده مهربونم مرسی بابت انرژی قشنگت😍😍😍😍😍😍❤

خوشبحالت که انقدر فعالی تو راه ظهور مولامون انشاءالله که عاقبت بخیر باشی عزیزم🤲🤲

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
سادات جونم فرشته جون دوستای قشنگمممم امروز من این دوتا عکسو ادیت کردم از بس ذوق داشتم به یکی نشونش ب ...

عالی عزیزم،عکاس کی بودی تو😍😍

دانلودش کردم منم با اجازت❤️

🌈  اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌈خدایا خودت نگهدار عزیزانم باش❤️
خوشبحالت که انقدر فعالی تو راه ظهور مولامون انشاءالله که عاقبت بخیر باشی عزیزم🤲🤲

دورت بگردم من که کاری از دستم برنمیاد انشاءالله به لطف سادات جان کلی کار از هم یاد میگیریمو پیشرفت میکنیم😍❤

دورت بگردم من که کاری از دستم برنمیاد انشاءالله به لطف سادات جان کلی کار از هم یاد میگیریمو پیشرفت م ...

انشاءالله🌹🌹🌹

عالی عزیزم،عکاس کی بودی تو😍😍 دانلودش کردم منم با اجازت❤️

فدات بشم مهربون😍😍😍😍کلی بهم انرژی دادین واسه کارای بعدی😍😍😍❤❤❤❤❤❤❤

سلام ثنا جان خیلی ممنونم ازت شرمندم کردی     همون اعمال سابقو باید انجام بدیم تا بهمون بگ ...

درسته خواهری باشه چشم💕😘

السلام علیک یا صاحب الزمان اعمال امروز هم با تاخیر انجام و اعلام شد🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

سلام عزیزم اشکال نداره ثابت قدمِ من😃 

😍😍⚘⚘

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
فدات بشم مهربون😍😍😍😍کلی بهم انرژی دادین واسه کارای بعدی😍😍😍❤❤❤❤❤❤❤

قربونت❤️❤️انشاءالله موفق باشی عزیزم منم عاشق عکاسی ام،شما دلی انجام میدی یارشتته گلم؟

🌈  اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌈خدایا خودت نگهدار عزیزانم باش❤️
سادات جونم فرشته جون دوستای قشنگمممم امروز من این دوتا عکسو ادیت کردم از بس ذوق داشتم به یکی نشونش ب ...

سلام عزیزدلمممم⚘⚘

چ قشنگگگ😍😍😍

احسنت عزیزم  عالی شده 👏👏👏

باچه برنامه ای ادیت کردی با لب تاپ؟؟

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
قربونت❤️❤️انشاءالله موفق باشی عزیزم منم عاشق عکاسی ام،شما دلی انجام میدی یارشتته گلم؟

نه فدات شم واسه من دلیه😍قبلاکه زیاد یاد اماممون نبودم کلی کارای عکاسی و ادیت چهره ومنظره و...واسه بقیه انجام میدادم😁دیگه الان همرو جمع کردم واسه آقا انشاءالله که مورد پسند همه باشه❤

بزنید روش که بزرگتر و شفاف بشه😍😍😍💙💙💙💙💙

واسه شما هم وقتی میزنید رو عکس مربعه هی میچرخه ولی بزرگ‌نمیشه ؟؟ یا فقط با من مشکل داره ؟! 😂😂😂😂

سلام عزیزم اشکال نداره ثابت قدمِ من😃  😍😍⚘⚘

قربون تو 🥰🥰🥰😘😘😘گاهی اوقات به خودم میگم آخه امام یه یار مثل منو میخواد چی کار؟شماها ماشاءالله همه جوون و پر انرژی من اما یه مسیر پر اشتباه رو پشت سر گذاشتم و پیر و خسته اما بازم شوق وذوق شما جوونها رو میبینم سرذوق میام امیدوارم قاطی شماها منم یجوری ردم کنن