2777
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست
سلام عزیزمم ن هنوز مشخص نشده گلم . ماهمچنان داریم مثل قبلا میخونیم تا بهمون اعلام کنن . ان شاءالله ...

بله منم هر روز میخونم. البته نمازو نخوندم و فقط مثل رول قبل میخونم. درسته؟

سادات جونم فرشته جون دوستای قشنگمممم امروز من این دوتا عکسو ادیت کردم از بس ذوق داشتم به یکی نشونش ب ...

🤩🤩😍😍 عزززیززززم خییییلی قشنگن آفرین... اجرت با امام زمان 

منم شات میگیرم بذارم استوری 😍 مرسی خوش سلیقه 👏👏

السلام علیک یا بقیّة الله "عجّل الله تعالی فرجه"                      به جمعِ 👈🍃مشقِ انتظار  🍃👉 بپیوندید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الهی ک بحق این شب جمعه عزیز  بحق این حرم باصفای  اقا امام حسین ع اول ظهور آقا امام زمان عج الله نزدیک بشه و چشم هممون ب جمال آقا روشن بشه🤲

وبعد تمامی مریض ها شفا بگیرن دوست عزیزمون سواره هم ک الان روتخت بیمارستان هست خدابهش شفای عاجل وکامل بده  صحیح وسلامت برسه ب این جمع ما وکلاسهای آقا  🤲

وهممه ی این اعضا هررحاجتی در دل دارن علی الخصوص سادات جان  خدا با دستان مهدی فاطمه  به همتون بده  بحق حضرت زینب س 🤲

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
بله منم هر روز میخونم. البته نمازو نخوندم و فقط مثل رول قبل میخونم. درسته؟

بله عزیزم درسته 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
قربون تو 🥰🥰🥰😘😘😘گاهی اوقات به خودم میگم آخه امام یه یار مثل منو میخواد چی کار؟شماها ماشاءالله ه ...

نفرمایید عزیزم.... توی برنامه ماه رمضان که باهم بودیم اینو یه بار دیگه بهتون گفتم که کاش من مثل شما بودم!!! 

پیر و جوان نداره عزیزدلم... ان شاء الله همه باهم عاقبت به خیر میشیم 

السلام علیک یا بقیّة الله "عجّل الله تعالی فرجه"                      به جمعِ 👈🍃مشقِ انتظار  🍃👉 بپیوندید
الهی ک بحق این شب جمعه عزیز  بحق این حرم باصفای  اقا امام حسین ع اول ظهور آقا امام زمان عج ...

الهی آمین الهی آمین الهی آمین یا ارحم الراحمین 

وای فرشته نمیدونستم... @سواره عزیزم ان شاء الله بحق این شب عزیز سلامتیت رو بدست بیاری به برکت و اعجاز صلوات بر محمد و آل محمد

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

🤩🤩😍😍 عزززیززززم خییییلی قشنگن آفرین... اجرت با امام زمان  منم شات میگیرم بذارم استوری 😍 م ...

فدات بشم عزیزدلمممم باعث افتخارمهههههه😍😍😍😍😍😍💕یه دنیا ممنونتم بابت انرژی قشنگت دورت بگردم اگر بازم چیز خوبی درست کردم میذارم مهربون😍💛💛💛

یه صلوات برای ظهور پدرمون امام زمان‌ میفرستی رفیقم🌻                                                                                            
فدات بشم عزیزدلمممم باعث افتخارمهههههه😍😍😍😍😍😍💕یه دنیا ممنونتم بابت انرژی قشنگت دورت بگردم اگر ...

خدانکنه دوست خوبم 

اتفاقا منم تشویق کردی عزیزم... هی بیکار میگردم تو گوشی به جاش میشه از این کارا کرد 😍👏❤️

السلام علیک یا اباصالح المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم 
قربون تو 🥰🥰🥰😘😘😘گاهی اوقات به خودم میگم آخه امام یه یار مثل منو میخواد چی کار؟شماها ماشاءالله ه ...

ای بابا نگو اینجوری خواهرم منم قاچاقی قاطی این جوونا هستم انشاء‌الله با عشق امام زمان دلمون جوون باشه

@باب__اسفجی__پاتریک       سلام عزیزم. لیست رو تکمیل کردم فقط چن نفر شک دارم ه ...

من فعلا فقط شب تا شب نت دارم  ولی هر بار اگر صدام کنی میتونم شرکت کنم چون هر کار میکنم توی قسمت زخیره هام نمیاد بالا

فرشته جون از یسنا خبر داری ؟ اوایل بود الان نیست 

سلام عزیزم خوبی؟ منظورت من بودم؟ 

چندروزی مهمون داشتم میام میخونم پیامارو دعامیکنم واسه همه ولی خب کمتر حرف میزنم  من بلد نیستم بابقیه زیاد جورشم و حرف بزنم حتی توی مجازی میترسم ناخاسته چیزی بگم ک کسی ناراحت بشه  

🥰. سادات نیستن من ی خواب عجیبی دیدم کاش میومدن تعبیرشو بگن بهم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
عزیز دلم این چه حرفیه که میزنی همه ی ما گناهکاریم اشتباهایی تو زندگیمون داشتیم حالا یکی کم یکی زیاد ...

قربونت مهسا جون خدا به خاطر شما جوونهای مومن عزیز دست ما رو هم بگیره🤲🤲🤲

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
نفرمایید عزیزم.... توی برنامه ماه رمضان که باهم بودیم اینو یه بار دیگه بهتون گفتم که کاش من مثل شما ...

فدای تو سحر مهربونم🥰🥰🥰❤❤❤

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲