2777
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست

سلام دوستان امروز شرمنده آقا شدم و دیر اعمالو انجام دادم

السلام علیک یا صاحب الزمان عج

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزممممم 😍😍 من محل زندگیم شهر دیگس بخاطر همسر😍😍 ان شاءالله این بیماری ریشه کن بشه همه باخیال ...

😍😍😍انشاءالله روزی خودت 

ممنون😘😘

ممنونم عزیزم توکل بخدا بعضی وقتا از شدت غم به جنون میرسم چ کنم 😔😔دوست ندارم جلوی فاطمه گریه کنم ...

حق داری عزیزم..خدا هیچکس رو با اولادش امتحان نکنه☹😔

نذرت قبول ان شاءالله🤲

ان شاءالله که به زودی نذرت رو ادا می کنی عزیزم🤲♥️🌹

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

سلام‌امام‌زمانم ❤️🌱

سِرّ عاشق شدنم لطف طبیبانه توست

ورنه عشق تو کجا؟ این دل بیمار کجا؟

کاش در نافله‌ات نام مرا هم ببری

که دعای تو کجا؟ عبد گنه کار کجا؟

فرج مولا صلواتـــــــ

اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجــ💚

‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 
عزیزم ایشون اصصلا بدقول نیستن  باوجود تمااامی مشغله کاریشون درهرحال بیاد تمامی بچه های چله و ا ...

سلام علیکم عزیزم 

عزیزان صبور احسنت برشما 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید
ممنونم مهربونم‌ انشالله کوچولوت سالم و صالح و عاقبت بخیر باشه عزیز دلم حتما هم میشه چون مادری به م ...

خواهش میکنم عزیزم،الهی آمین 

قربونت برم لطف داری عزیزدلم❤️

🌈  اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌈خدایا خودت نگهدار عزیزانم باش❤️
سلام علیکم عزیزم  عزیزان صبور احسنت برشما

علیک سلام بروی ماه سادات جانمان 😍😍

عصرتون بخیر 🤗

خییلی ممنونیم 😍اینم یجور امتحانه دیگه 😊

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
عزیزم‌ببخشید ناراحت شدی توکلم بخداست ممنونم ازت  انشالله به زودی ممنونم مهربونم

سلام عزیزم ایت الکرسی خوندم ب نیت شفا وسلامتی کامل دخترمون ،انشاالله خیلی زوده زود خبر سلامتیشو بهمون بدی ب حق اقا صاحب الزمان(عج) واقا امام حسین( ع )،الهی امین. اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم❤💚❤

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
السلام علیک یا صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف ادرکنی اللهن عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س) ...

سلام عزیزم انشاالله ب حاجات دلت برسی همچنین جمیع این جمع ، مهسا جان من دو رکعت نماز ب نیتتون برای اقا جانمون خوندم ،مثل اینکه سادات جان تاپیک جدید نزدن وهمچنان باید همون اعمال سابق انجام بدیم ،عاقبتت بخیرعزیزم . اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم❤💚❤

🌹روز هفدهم

السلام علیک یا مهدی عجل الله