2777
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست
ان شاءالله خوب میشن ،عزیزم ان شا ءالله از این امتحان سربلند بیرون بیایی ،تو هر اتفاقی یک نشونه ای هس ...

ممنونم خیلی عالی بود حالم و عوض کرد واقعا 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

الهی 😔عزیزممم دویست تا صلوات میفرستم به نیت سلامتیش💔 اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 🌺 ال ...

ممنونم مهربونم‌

انشالله کوچولوت سالم و صالح و عاقبت بخیر باشه عزیز دلم

حتما هم میشه چون مادری به مهربونی تو داره

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه عزیزم معذرت خواهی برای چی درد و دل خواهرانه کردی نگران نباش

سلامت باشی عزیزدلم

انشاءالله شفای عاجل وکامل به دست بیارید به حق امام زمان

ممنون خواهری 😘

سلامت باشید وعاقبت بخیر

هرکاری کردم منظم نیومد کلیک کن : https://www.aparat.com/v/wCW4o/%D8%B3%D8%B9%DB%8C%D8%AF%D9%87_%D9% ...

عزیز ابی نشده بازنمیشه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

《برای امام زمانمان غیرت داشته باشیم》

روزی حضـرت امیرالمؤمنین علی علیه السلام نزد اصحاب خود فرمودند:

من دلم خیلی بحال ابوذر غفاری می سوزد خدا رحمتش کند.

اصحاب پرسیدند چطور ؟

مولا فرمودند:

آن شبی که به دستور خلیفه  ماموران جهت بیعت گرفتن از ابوذر برای خلیفه به خانه ی او رفتند چهار کیسه ی اشرفی به ابوذر دادند تا با خلیفه بیعت کند.

ابوذر خشمگین شد و به مامورین گفت:

شما دو توهین به من کردید;

اول آنکه فکر کردید من علی فروشم و آمدید من را بخرید ،

دوم بی انصاف ها آیا ارزش علی چهار کیسه اشرفی است؟

شما با این چهار کیسه اشرفی می خواهید من "علی" فروش شوم؟

تمام ثروت های دنیا را که جمع کنی با یک تار موی "علی" عوض نمی کنم.

آنها را بیرون کرد و درب را محکم بست.

♦️مولا گریه می کردند و می فرمودند:

به خدایی که جان "علی" در دست اوست قسم آن شبی که ابوذر درب خانه را به روی سربازان خلیفه محکم بست... سه شبانه روز بود که او و خانواده اش هیچ نخورده بودند

📚الکافی، ج ۸

#پویش_جهانی_یاران_امام_زمان_ارواحنافداه‍ 

یه صلوات برای ظهور پدرمون امام زمان‌ میفرستی رفیقم🌻                                                                                            

السلام علیک یا صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف ادرکنی

اللهن عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)

اعمال امروز انجام شد

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم    
ممنونم سلامت باشی عزیزجان❤ هروقت رفتی شاهچراغ دعام کن  آخرین باری که رفتم دل سیر زیارت نکردم

عزیزممممم 😍😍

من محل زندگیم شهر دیگس بخاطر همسر😍😍

ان شاءالله این بیماری ریشه کن بشه همه باخیال راحت بریم زیارت😍😍

بجاش بزودی سلامت ب اقا امام رضا ع میرسه 😍😍

یکی ازدوستام قراره بره 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
السلام علیک یاصاحب الزمان (عج) 🌹🌹🌹اللهم عجل لولیک الفرج اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم ⚘

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
سلام امام زمانم سلام پدر مهربانم امروزم خوندم همه روزا خوندم 

ممنونم ازت عزیزم 🌹

السلام علیک یا صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف ادرکنی اللهن عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س) ...

《برای امام زمانمان غیرت داشته باشیم》 روزی حضـرت امیرالمؤمنین علی علیه السلام نزد اصحاب خود فرمود ...

بله امام زمانمان را ب زرق و برق دنیایی وخوش گذرانیهای زودگذر‌ دنیا نفروشیم