2777
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست
ان شاءالله برگزار بشه میبینی چققدر کلاسا وبرنامه ها عالی هستن 😍 پشیمون نمیشی از شرکت تو این چله وک ...

اونو ک اگه برگردم تکی میخونم  چون دل خودم رضا نمیشه تو کار خیری ک دست بردم برگردم منظورم از انصراف تکی خوندن بود .

حرفای شما متین 

ممنون عزیزم انشاءالله شما هم عاقبت به خیر بشی 

فقط خدا و دیگر هیچ ....
اونو ک اگه برگردم تکی میخونم  چون دل خودم رضا نمیشه تو کار خیری ک دست بردم برگردم منظورم از انص ...

خیلی ممنونم عزیزم 🌹

ان شاءالله خیره

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

برای فاطمه دعا کنید فردا آخرین جلسه شیمی درمانی باشه انقد گریه کردم و خودمو زدم ک تمام سرم درد میکن ...

الهی 😔عزیزممم دویست تا صلوات میفرستم به نیت سلامتیش💔

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 🌺

🌈  اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌈خدایا خودت نگهدار عزیزانم باش❤️

🌹روزشانزدهم

السلام‌علیک یا مهدی عجل الله

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
عزیز اینستا نداریم میشه مثل بچه هاکلیپ بزاری

هرکاری کردم منظم نیومد

کلیک کن : https://www.aparat.com/v/wCW4o/%D8%B3%D8%B9%DB%8C%D8%AF%D9%87_%D9%82%D8%AF%D8%B3_%D8%A7%D8%B2_%D9%85%D8%A4%D8%B3%D8%B3%D8%A7%D9%86_%D9%85%D8%A4%D8%B3%D8%B3%D9%87_%D8%AE%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D9%87_%D8%AD%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%AA_%D9%85%D8%AD%DA%A9

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
خدا ان شاءالله بهت سلامتی بده عزیزم ⚘⚘

ممنونم سلامت باشی عزیزجان❤

هروقت رفتی شاهچراغ دعام کن 

آخرین باری که رفتم دل سیر زیارت نکردم

اره فقط همینمون مونده توروز قیامت خانومای نی نی سایتی بخاطر دلشون شکسته بیان اعمال خوبمونو ببرن 😃😃 ...

آره منم این قرارو با خودم گذاشتم 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم    
ممنونم دوست عزیزم مرسی دعای خوبت انشالله توکل بخدا ممنون خدا بهت سلامتی بده عزیزم 

ببخشید دوست مهربونم ممنونم عزیزم انشالله توکل بخدا  حاجت روا بشی عزیزم

نه عزیزم معذرت خواهی برای چی

درد و دل خواهرانه کردی

نگران نباش

وعلیکم السلام عزیزم  احسنت  نگران کلاس و برنامه نباشید  داریم برنامه ی موثر و مفید ...

چشم عزیزکم

ان شاالله  

ممنونم عزیزم ان شاءالله که دلت شاد شاد بشه به همین زودی        

فدای تو عزیزم انشالله توکل بخدا

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

سلام عزیزم بااین پست گریه کردم ازته دل دعا میکنم به زودی بیای خبرسلامتی کامل فاطمه جونمو بدی🙏🙏 خدا ...

عزیزم‌ببخشید ناراحت شدی

توکلم بخداست ممنونم ازت 

انشالله به زودی ممنونم مهربونم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

خییلی ازت ممنونم عزیزم ⚘⚘ الهی آمین🤲   ان شاءالله همین دعات برگرده سمت زندگی خودت 💕

سلامت باشی عزیزدلم