2777
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست

سلام خیلی از دوستان گفتن وقتی رفتم حرم براشون دعاکنم امروز ظهر رفتم به نیابت از همتون دعا کردم ان شالله هرکی ارزو داره بیاد پابوسی وهرکی هم هرحاجتی داره ان شالله بحق امام رضا به حاجتش برسه 

#اللهم عجل لولیک الفرج #اللهم جعل عواقب اُمورنا خیرا #الحمدالله الذی جعلنا من المتمسکین بولایته امیرالمومنین و اولاده المعصومین(ع)🍃   #ما_ملت_امام_حسینیم
سلام عزیزم انشاالله ب حاجات دلت برسی همچنین جمیع این جمع ، مهسا جان من دو رکعت نماز ب نیتتون برای اق ...

سلام ثنا جان خیلی ممنونم ازت شرمندم کردی  

همون اعمال سابقو باید انجام بدیم تا بهمون بگن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خیلی از دوستان گفتن وقتی رفتم حرم براشون دعاکنم امروز ظهر رفتم به نیابت از همتون دعا کردم ان شا ...

سلام عزیزم

ممنون که به یاد همه بودی

دلم گرفته بود تاپیکو باز کردم و پیامتو و عکس حرم امام رضا جانو دیدم

خیر ببینی ان شاالله حاجت روا باشی و هیچ وقت غم و غصه نبینی  

السلام علیک یا صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف ادرکنی

الغوث الغوث الغوث

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها

اعمال امروز انجام شد

سلام خیلی از دوستان گفتن وقتی رفتم حرم براشون دعاکنم امروز ظهر رفتم به نیابت از همتون دعا کردم ان شا ...

السلام علیک یا علی بن موسی الرضا المرتضی 🌷

زیارت قبول 

التماس دعا 

السلام علیک یا بقیّة الله "عجّل الله تعالی فرجه"                      به جمعِ 👈🍃مشقِ انتظار  🍃👉 بپیوندید

سلام عزیزممم وااای خییلی تو دلم بود ک شما اسمتو از گروهمون خط زدی فقط ب خاطر تغییر ندادن عکس وامضا 😪😪

امروز خیلی توفکر امام رضا ع بودم 😍😍

الهی امییننن.

ممنونم ازت یکدنیا❤❤

زیارتت قبول خداخیرت بده الهی 🤲

ان شاءالله همه ی این اعضا بهمراه سادات جان بیایم حرم  اقا زیارت کنیم 🤲

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

سلام بچه ها ببخشید چند روز بود نت نداشتم و جای دور بودم نتونستم بخونم اما از امروز می خونم لطفا اسم منو پاک نکنید     

سلام بچه ها ببخشید چند روز بود نت نداشتم و جای دور بودم نتونستم بخونم اما از امروز می خونم لطفا اسم ...

علیک سلام عزیزم 😍

اشکال نداره هنوز چله اصلی شروع نشده ⚘⚘

اسم شما محفوظه گلم 😍😍

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

@behi_daneshi  

سلام عزیزم ببخشید من شمارو چندین بار تگ کردم جواب ندادید 

یعنی نمیخواید دیگه تو جمع ما باشید ؟؟ اسمتون رو خط بزنم؟؟

ان شاءالله ک پدرتون سلامت هستن 

@باب__اسفجی__پاتریک    

سلام عزیزم.

لیست رو تکمیل کردم فقط چن نفر شک دارم هستن یا نه 

.شما حتما برای چله وکلاسها میخواید باشید؟؟؟؟

فعلا هنوز چله شروع نشده  اسامی رو میخوام بدونم کیا ثابتن کیا نه 

بسم الله الرحمن الرحیم

روز هفدهم🌺

السلام علیک یا صاحب الزمان عج

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم

اللهم عجل لولیک الفرج

شکرالله

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                              سلام بر تو ای بهار  خلایق و خرمی روزگاران                                     بهار 1402
السلام علیک یا علی بن موسی الرضا المرتضی 🌷 زیارت قبول  التماس دعا

سلام علیکم خوبین شما؟؟

چخبرها؟

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید

احسنت 

اجرکم عندالله 

🌷🌷

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید

سلام عزیزم شرمنده خیلی وقتم کمه برای سر زدن به تاپیک برای همین خودم چله عاشورا رو ادامه میدم اگه خدا قبول کنه وهر وقت رفتم حرم حتما دعاگوی دوستان هستم واگه بشه براتون ازونجا وفضای معنویش عکس میزارم 

#اللهم عجل لولیک الفرج #اللهم جعل عواقب اُمورنا خیرا #الحمدالله الذی جعلنا من المتمسکین بولایته امیرالمومنین و اولاده المعصومین(ع)🍃   #ما_ملت_امام_حسینیم