2821
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست
سلام عزیزم انشاالله حال خودت و توراهیت خوب باشه عزیزم من سر دوتاحاملگیم خیلیییی اذیت شدم کل ۹ماه رو ...

سلام عزیزدلم،ممنونم مهربون،وای خیلی بده،البته دکترم پرسید تهوع نداری من اونجا نداشتم،گفتم نه ولی الان دارم،مرسی از راهنماییت ،چقد اذیت شدی عزیزم،الهی بگردم،گوشت رو هم چرخ کردم ولی هنوز درست نکردم ،ببینم چه جوری میشه،مادرشوهرم همسایه مونه بنده خدا غذای خوشمزه درست کنه میاره واسم،ولی خجالت میکشم بگم شما بیارین از غذا ازاین به بعد شاااید به مامانم بگم

🌈  اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌈خدایا خودت نگهدار عزیزانم باش❤️
اگه به دکترت بگی بهت دمیترون میده بیضرره تو بارداری عیب نداره بزار دنیا بیاد همه چی یادت میره

دکتر پرسید تهوع داری گفتم نه😥آخه اونجانداشتم،مگه زنگ بزنم بهشون 

آره به اون وقتی که بیاد تو بغلم فکرمی‌کنم یادم میاره همه چی رو😍

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

نشونه سلامت نی نی است عزیزم طبیعیه اکثرا دارن خانمها این حالتو من که تا آخر ۹ماه آب هم نمیتونستم بخو ...

ای جانم😍ولی ازمامانم پرسیدم گفت اینجوری نبودم اصلا

روز ۱۴ ام🌱

اللهم عجل لولیک الفرج السلام‌ علیک یا صاحب الزمان💚

یه صلوات برای ظهور پدرمون امام زمان‌ میفرستی رفیقم🌻                                                                                            
ای جانم😍ولی ازمامانم پرسیدم گفت اینجوری نبودم اصلا

شانسته دیگه به مامانت نبردی نی نیت هم از خودت شیطون بلاتره😘😘😘 ببین چی حالتو خوب میکنه و با کارهایی که علاقه داری سرتو گرم کن فقط باید زمان بگذره تا تموم شه این حالت انشاءالله صحیح و سالم بغلش کنی🥰🥰❤❤❤

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
اول صبح بیسکوییت ساده یا یکم نون خالی بخور یکم بهتر می شی قرص دمیترون یکم بهترت می کنه ولی یبوست می ...

او مای گاد😥

واقعا امکان داره دخمل باشه؟؟,😍😍ووووییییی😍😍

یعنی چنان از گوشت قرمز بدم اومده که نگو،دلم جوجه کباب میخواد😁

از ۸ هفته به بعد شروع می شه طبیعیه😊😘🌹

عه ؟ واقعا؟ پس همون هست از اون موقع اینجوری نبودم،مرسی عزیزم😘😘

امامتت کوتاه بود اما چنان بود که براي مقابله با يک جوان 25 ساله راهي جز قتل نيافتند!

خدا مي داند جماعتي که 17 سال کينه را در جام زهر خالي مي کنند، براي امام 1200 ساله چه چيزهايي مهيا کرده اند...

اما اين بار شيعه قوي تر و هوشيارتر از هر زمان است. اين بار شيعه اجازه تکرار را به تاريخ نمي دهد.

🏴شهادت امام جواد عليه السلام را محضر امام زمان(عج) و شما بزرگواران تسليت عرض می نماییم.

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
او مای گاد😥 واقعا امکان داره دخمل باشه؟؟,😍😍ووووییییی😍😍 یعنی چنان از گوشت قرمز بدم اومده که نگ ...

امکان که داره عزیزم ،من اینجوری شنیدم 

معمولا به گوشت و مرغ که ویار داشته باشی دختر می شه 😍

ولی تو جوجه کباب و دوست داری 🤔

منم سر نرگس از مرغ و گوشت بیزار شده بودم ،تا ۴ ماه اصلا لب نزدم ☹😉🌹

ان شاءالله چه دختر چه پسر صحیح و سالم با دل خوش بغلش بگیری🤲🌹🍃🌹

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 
عزیزم اول صبح‌مه بیدار میشی دوتا دونه از این بیسکوییت ترد نمکیا همون تو رختخواب بخور بعد بلند شو ویت ...

اها،حتما انجامشون میدم عزیزم،من در شرایط عادی از سیرابی بدم می یومد😬محاله بخورم الان😣خخخخ 

انشاءالله 😍ممنونم عزیزم نمی دونستم سیرابی هم خوبه