2821
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست
شانسته دیگه به مامانت نبردی نی نیت هم از خودت شیطون بلاتره😘😘😘 ببین چی حالتو خوب میکنه و با کارهای ...

خخخخ جانم قربونش برم عسلک مامان😍

اینجاروخیلی دوست دارم،تقریبا حواسم پرت میشه وقتی اینجام،مرسی ازشما عزیزم حرفاتون آرامش بخش بود واسم🥰😘😘❤️

🌈  اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌈خدایا خودت نگهدار عزیزانم باش❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

📌 اهل نجات باش

◾️ فرقی نمی‌کند نامت چیست، کجایی و در چه زمانی... ولیِّ خدا  را که نشناسی، تسلیم امرش که نباشی، یک روز ابن‌ملجمی و روزی شمر و یک روز هم اُم‌فضل... با دست خویش امام را زهر می‌نوشانی و آبش نمی‌دهی، هلهله می‌کنی تا صدای «هَل مِن ناصِر»اش به گوشَت نرسد

◽️ و تو... که فرزند این زمانی، حواست باشد ، امامت را بشناسی، با اَعمالت دلش را نسوزانی، مبادا صدایش را نشنوی! ببین چه می‌خواهد و مطیعش باش.

🔆 خودت را نجات بده چراکه امام‌جواد علیه‌السلام فرمودند: «...تنها اهل تسلیم نجات می‌یابند.»

🏴 شهادت مظلومانهٔ امام جواد علیه السلام تسلیت باد.

اللهم عجل لولیک الفرج به حق جواد الائمه ع💚🖤

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

رهبر معظم انقلاب:

انتظار [مهدی موعود]، تکلیف بر دوش انسان می‌گذارد. وقتی انسان یقین دارد که یک چنین آینده‌ای هست؛ باید خود را آماده کنند، باید منتظر و مترصد باشند.

اللهم عجل لولیک الفرج💚

•[ این روزها
با این همه گناه
که از در و دیوار شهر بالا می رود
همین که
صاعقه نمی‌زند
همین که
سنگ نمی‌شویم
همین که
دنیا به آخر نمی‌رسد
یعنی که معجزه‌ای
در میان ما هست.....]•

اَیْنَ فَرَجُکَ الْقَریبُ
کجاست گشایش نزدیکت؟
یا صاحب الزمان عج

اللهم عجل لولیک الفرج💚

امکان که داره عزیزم ،من اینجوری شنیدم  معمولا به گوشت و مرغ که ویار داشته باشی دختر می شه 😍 ...

چقدر جالب،انقد کنجکاوم بدونم چی هست،هیجان دارم😄☺️انشاءالله عزیزم ممنونم ،دیگه دهن گوگل رو آسفالت کردم ازبس سرچ کردم 😁

🌈  اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌈خدایا خودت نگهدار عزیزانم باش❤️
چقدر جالب،انقد کنجکاوم بدونم چی هست،هیجان دارم😄☺️انشاءالله عزیزم ممنونم ،دیگه دهن گوگل رو آسفالت کر ...

😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣

یکم دیگه تحمل کن ،دست از سر کچلش بردار 🤗🤣

بسم الله الرحمن الرحیم روز ۱۴ ام اللهم عجل لولیک الفرج السلام‌ علیک یا صاحب الزمان و رحمته الله و ...

😢😢😢😢

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالی فرجه"  به جمع  👈مشق انتظار 👉  بپیوندید . 

السلام علیک یا صاحب الامر یا امام زمان( ع)🌹🌹🌹

زیارت عاشورای یکشنبه خانده شد 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
بسم الله الرحمن الرحیم روز ۱۴ ام اللهم عجل لولیک الفرج السلام‌ علیک یا صاحب الزمان و رحمته الله و ...

ای وای بر ما

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم    

@ماهیکس  

سلام عزیزم چله زیارت عاشورا داریم اگه دوست داری شرکت کن و با ما همراه شو

قراره کلاسای مهدوی هم برگزار بشه

تاپیکتو دیدم یادت افتادم

چله شروع نشده؟؟ 

سلام عزیزم.ما همچنان داریم میخونیم ولی چله اصلی هنوز شروع نشده از فرداست اگه اشتباه نگم

تگت میکنم عزیزم

چقدر جالب،انقد کنجکاوم بدونم چی هست،هیجان دارم😄☺️انشاءالله عزیزم ممنونم ،دیگه دهن گوگل رو آسفالت کر ...

سلام فائزه جان خوبی

من حدس میزنم فندقت پسره

2828
2791
2779
2792