2821
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست
کتاب داستان‌هایی از امام زمان (ع) حکایت دیدار امام زمان با مرد قفل ساز و توصیه ایشان به عالم بزرگ ...

خیلی خوب و جالب بود عزیزم 😍😘🌹🍃🌼

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 
قربونت برم مرسی عزیزم😘😘انشاءالله😍 وای آره ،تازه می فهمم واسه چی بهشت زیرپای ماماناس،خدایی اذیت م ...

نشونه سلامت نی نی است عزیزم طبیعیه اکثرا دارن خانمها این حالتو من که تا آخر ۹ماه آب هم نمیتونستم بخورم حسرت یه لیوان آب خنک بودم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

سلام عزیزم😣آره الکی نیست بهشت زیرپای ماماناس،چقدسخته😭ولی شیرینه🤕 شما نمیدونی واسه تهوع چی خوبه؟ ...

اول صبح بیسکوییت ساده یا یکم نون خالی بخور یکم بهتر می شی قرص دمیترون یکم بهترت می کنه ولی یبوست می یاره 😭

کلا باید تحمل کنی  فک کنم فندقت دختر باشه ها .😍..چون از گوشت بدت می یاد گفتم 😁🌹🌼❤

قربونت برم مرسی عزیزم😘😘انشاءالله😍 وای آره ،تازه می فهمم واسه چی بهشت زیرپای ماماناس،خدایی اذیت م ...

از ۸ هفته به بعد شروع می شه طبیعیه😊😘🌹

سلام عزیزم😣آره الکی نیست بهشت زیرپای ماماناس،چقدسخته😭ولی شیرینه🤕 شما نمیدونی واسه تهوع چی خوبه؟ ...

عزیزم اول صبح‌مه بیدار میشی دوتا دونه از این بیسکوییت ترد نمکیا همون تو رختخواب بخور بعد بلند شو ویتامین ب ۶هم خوبه 

می‌دونم گفتی از گوشت بدت میاد  ولی اگه بتونی سیرابی بخوری خیلی حالتو بهتر می‌کنه

البته خوب همه اینا یکمی تاثیر داره ودوره ای هست که باید بگذره انشاء‌الله به خیر وسلامتی بیاد بغلت نی نی

عزییییززدلمممم ناامید نباش  اگر حس آرامش بهت دست داده مدیون امام زمان عج هستی ازدلت خبرداره آ ...

ناامید نیستم

انقد شرایطم بده ک تنها امید به خدا و لطفش باعث شده ک سرپا بمونم

ممنونم عزیزم

بله واقعا ایشون کسی رو ناامید نمیکنه؟

مرسی از همدلیت

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

احسنت خیلی هم عالی عزیززممم😍😍😍 خییلی خوش اومدی ب جمع معنوی ما 😍😍🌹🌹 حتمادوس داشتی شناخته شده ...

ممنون گلم😁🥰🌹

عزیزم لطفا شروع شد تگم کن 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

السلام علیک یاصاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه شریف 

امروز خوندم زیارت عاشورا💚 

اللهم عجل لولیک الفرج

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

🌹روز چهاردهم

السلام علیک یا مهدی عجل الله

سلام علیکم  عزیزانم  اینجا من نماینده ای قرار دادم که دختر بسیار خوبی هستن نه بخاطر اینک ...

عزیز سلام اعمال امروز انجام شدیااباصالح المهدی عج

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز