2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست
سلام سادات جون دلتنگ شمابودم نیستین زیاد یا من لایق نیستم پیاماتونو ببینم؟

وعلیکم السلام؛عزیزم هستیم منتظریم تمام شما امضا و عکس رو درست کنیدوجمع ثابت بشه؛ما لایق نیستیم گویا 

بیا نزدیکتر دست چپ رو باز بفرما📿

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ ،🔹💠مشق انتظار 💠🔹 بپیوندید

‍ ‍ ‍ ┄┅══🦋🦋﷽🦋🦋

🦋اولین ســـــلام تقـــدیم به ســـــاحت قدســـــے قطب عالــم امکان حضـــرت صاحـــب الـــزمان(عج)🦋

🦋💐🦋💐🦋💐🦋💐🦋💐🦋💐

🦋🌺السَّلامُ علیڪَ یا بقیَّةَ اللهِ

یا اباصالحَ المَهدي یا خلیفةَالرَّحمن و یا شریڪَ القران

ایُّها الاِمامَ الاِنسُ و الجّانّ سیِّدے و مَولاے الاَمان الاَمان🌺🦋

🦋💐🦋💐🦋💐🦋💐🦋💐🦋💐🦋

🌹#سلام_بر_حسین_ع 🌹

🦋🌺 الْسَلاٰمُ عَلَيْكَ يَا أبا عَبْدِ اللهِ وعلَى الأرواحِ الّتي حَلّتْ بِفِنائِكَ ،  عَلَيْكَ مِنِّي سَلامُ اللهِ أبَداً مَا بَقِيتُ وَبَقِيَ الليْلُ وَالنَّهارُ ، وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهْدِ مِنِّي لِزِيَارَتِكُمْ ،السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ.🌺🦋

🦋💐🦋💐🦋💐🦋💐🦋💐🦋💐

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

سلام_مولا_جانم✋🏻🧡•°

دیدن روی شما کاش میسّر می‌شد
شام‌هجران شما‌کاش که آخر‌‌ می‌شد

بین ما فاصله ها فاصله انداخته اند
کاش این‌فاصله‌با آمدنت سر می‌شد

شهرمابوی‌خدا داشت،دوباره ای‌کاش
باظهورت‌نفس‌شهرمعطّرمی‌شد

صبحت به خیر آقای خوبی ها🌱💚

اللهم عجل لولیک الفرج💚

یا_صاحب_الزمان_عج 💚

صدها گله پيش يار بردن عشق است 

با عشق تو چوب طعنه خوردن عشق است 

ای قلب تپنده جهان، مولا جان 

يکبار تو را دیدن و مردن عشق است💔 🌷

اللهم_عجل_لولیک_الفر‍ ‍ج💚 ‍ 

⚘﷽⚘

⚘الســـــلام علیکــــ یامـولانا یا صـاحب الزمـان (عج)⚘

سلام حضرت صاحب، مهدے جان⁦
صبح دمید و من به اذن نگاه بهارےات دوباره روییدم و در آسمان محبت بهشتےتان به امید عنایت تان بال گشودم

که شما واسطه‌ے آسمان و زمینے و من به یُمن ِنفس هاے شماست که روزے میخورم
پس از کاستے ها چه باک وقتے رزقم به دست کریمانه‌ے شماست ؟...

«أللَّھُمَ ؏َـجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْفَرَج»💚

مولاےمهربان‌غزلهاےمن‌سلام

سلام عزیزم پس فسقلی شیطنتاشو شروع کرده عیب نداره عوضش بهشت اومده زیر پات مامان خانوم🥰🥰🥰

سلام عزیزم😣آره الکی نیست بهشت زیرپای ماماناس،چقدسخته😭ولی شیرینه🤕

شما نمیدونی واسه تهوع چی خوبه؟ ازهرچی گوشته متنفرم هیچی دلم نمیخواد،از اون طرف ضعف دارم همش

🌈  اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌈خدایا خودت نگهدار عزیزانم باش❤️
سرمیزنن منتها ما نمیبینمشون از کم سعادتیمون 💔

آره واقعا😔معلوم نیست چندبار دیدیم آقارو ،تو کوچه و خیابون اما بی تفاوت گذشتیم واصلا نشناختیم امام مون رو💔

سلام عزیزم😣آره الکی نیست بهشت زیرپای ماماناس،چقدسخته😭ولی شیرینه🤕 شما نمیدونی واسه تهوع چی خوبه؟ ...

اسپند دود کن بوش میره 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
خدا رو شکر که خوبه عزیزم 😍😘🌹ان شاءالله عاقبت به خیر باشه و دست بوس آقامون صاحب الزمان عج باشه🤲💚 ...

قربونت برم مرسی عزیزم😘😘انشاءالله😍

وای آره ،تازه می فهمم واسه چی بهشت زیرپای ماماناس،خدایی اذیت میشدن تازه هنوز اولشه😬

وای تا چهارماه؟؟؟😭از اولش که اینجوری نبودم ،تازه شروع شده چرا

وعلیکم السلام؛عزیزم هستیم منتظریم تمام شما امضا و عکس رو درست کنیدوجمع ثابت بشه؛ما لایق نیستیم گویا& ...

فدات شم🌹🌹😘

سلام عزیزم😣آره الکی نیست بهشت زیرپای ماماناس،چقدسخته😭ولی شیرینه🤕 شما نمیدونی واسه تهوع چی خوبه؟ ...

سلام عزیزم انشاالله حال خودت و توراهیت خوب باشه عزیزم من سر دوتاحاملگیم خیلیییی اذیت شدم کل ۹ماه رو فقط استفراغای شدید داشتموهمیشه بستری بودم هیچی نمیتونستم بخورم ازهمه چی حالم بهم میخورد اگه کسی نزدیکت هست بگو این ی مدت رو اون برات آشپزی کنه خونه خودش وبعد برات بیاره ک بخوری تابوش توخونه خودت نپیچه قرص B6,هم حتما صبح ناشتا و شب بخور یاقرص دمیترون یکم کمک میکنن گوشت رو اینجوری اگه نمیتونی بخوری فقط چرخ کن و شامی و کتلتش کن و بخور ماست بخور یکم جلو تهوعت رو میگیره انشاالله بسلامتی این دوره میگذره

اگه به دکترت بگی بهت دمیترون میده بیضرره تو بارداری عیب نداره بزار دنیا بیاد همه چی یادت میره

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲