2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست
میگ پای سخنان میشینی یکیاره اه ازدلتون میاد

دوباره آپلود کردم گلم ببین دانلود نمیشه بازم برات

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه "عجّل اللّه تعالي فرجه" به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خدایا شکرت🍀

روز دهم خوانده شد🌻

سلام بر یوسف زهرا😍💕

۷ساله در انتظارم  مامان شم خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن🥺😍خدا جونم مواظبِ منو همسرم باش😍 لطفا پروفایلم کپی نشه مرسی💕
خدایا شکرت🍀 روز دهم خوانده شد🌻 سلام بر یوسف زهرا😍💕

احسنت عزیزم ⚘⚘

اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم ❤

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
علیک سلام عزیزم ⚘ قبول باشه 🌹 اشکالی نداره 😍 یچیزی میگم فقط ازم تشکر نکن 😃 امروزم ۴۰ تا صلوات ...

سلام‌مهربونم

نت داغونه اصلا باز نمیشه هیچی

واقعا نمیدونم چجوری با چ زبونی ازت تشکر کنم بخدا ک در حق دخترم مادری میکنی❤❤❤

امیدوارم خدا به حق دل مهربونت شادی رو سهم تک تک لحظه هات بکنه عزیزم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

السلام علیک یااباصالح المهدی عج الله 🌹 اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم ⚘

الهم صلی علی محمد و آل محمد❤❤

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

علیک سلام عزیزم ⚘ قبول باشه 🌹 اشکالی نداره 😍 یچیزی میگم فقط ازم تشکر نکن 😃 امروزم ۴۰ تا صلوات ...

امروز با ی مادری حرف میزدم

بچه اونم مثل بیماری  فاطمه مریض  بود

شیمی درمانی رو قطع کرده بودن دوماه...ولی دوباره مریضی مجدد برگشته بود و بازم داستان شیمی درمانی شروع شده برای بچه اش...

من خیلی حالم بد شد و داغون بودم و وسط افکار پریشان و اشکهایم یکی بهم گفت فاطمه خوب میشه بعد یهو تمام اون حس های بد ازم دور شد....

ساعت حدود ۴ تا ۵ بود تقریبا...

واقعا من تمام اینها رو مدیون لطف بی حد شما به دخترم هستم

امروز با ی مادری حرف میزدم بچه اونم مثل بیماری  فاطمه مریض  بود شیمی درمانی رو قطع کرده ...

عزییییززدلمممم ناامید نباش 

اگر حس آرامش بهت دست داده مدیون امام زمان عج هستی

ازدلت خبرداره آقای مهربونمون  وحتتما بزودی دلت رو شااد میکنه ان شاءالله ما کاره ای نیستیم گلمم ⚘⚘⚘ 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

سلام ب همممه ی دوستان عزیزممم😍😍

نیمه شبتون بخیر 😍😍

بچه ها من تاپیک جدید زدم حتتما ببینید  کلیپ هست 

خیلی قشنگه 😍😍

چقدر امام زمان عج غریبه فقط ۳۰ تا بازدید و ۵ تا لایک 💔💔

سلام خدمت همه دوستان گلم شهادت مظلومانه امام جواد رو تسلیت میگم🖤🖤🖤یا جوادالائمه ادرکنی🖤🖤🖤اللهم عجل لولیک الفرج 

لطفا برای سلامتی و فرج امام زمان صلواتی هدیه دهید 🙏🙏🙏    💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚                                   
سلام عزیزدلم ممنونم ای زیاد خوب نیستم تهوع دارم،توراهی که خوبه ماشاءالله دستبوس شماست☺️😁

خدا رو شکر که خوبه عزیزم 😍😘🌹ان شاءالله عاقبت به خیر باشه و دست بوس آقامون صاحب الزمان عج باشه🤲💚🌼🍃❤😘 

تهوعت طبیعیه عزیزم باید تا ۴ ماهگی تحمل کنی الکی که بهشت زیر پای مادر نمیشه😁😉😍😘

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

بسم الله الرحمن الرحیم 

روز چهاردهم

السلام علیک یا اباصالح المهدی عج💚

دوباره آپلود کردم گلم ببین دانلود نمیشه بازم برات

نه عزیزنمیشه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
سلام ب همممه ی دوستان عزیزممم😍😍 نیمه شبتون بخیر 😍😍 بچه ها من تاپیک جدید زدم حتتما ببینید   ...

ظهور نزدیک است ان شاءالله🍃🌼💚

اللهم عجل لولیک الفرج💚

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم