2777
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست
سلام عزیزدلم ❤ فک‌کنم همون فردا ک قراره چله شروع کنیم سادات جان بهمون بگن ساعت رو . هنوز اطلاع ندا ...

ممنون گلم😘😘🥰🌹🌹🌹

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
ممنون گلم😘😘🥰🌹🌹🌹

خواهش میکنم گلم‌😍😍❤❤

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خوبا سر،می زنی  مگه بدا دل ندارن💔 السلام علیک یا بقیة الله (فی الارضه)

سرمیزنن منتها ما نمیبینمشون از کم سعادتیمون 💔

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
آفرییینننن عزیزممممم😍😍😍😍  بالاخره امضات درست شد.عکستم رفت 😍 نمیدونی بعداین همه روز چقققق ...

😃😄😄😄 خودمم ذوق کردم باور کنین کلی میومدم اینو کپی میکردم پاک میکردم تا بالاخره درس شد . خداروشکر . 

به نی نی یار هم عکس رو گفتم . نشد 🙁. حالا فردا ببینم بریزم گوشی دیگه ای بعد از گوشیم عکس بگیرم 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالی فرجه"  به جمع  👈مشق انتظار 👉  بپیوندید . 

سلام دوستان 

اعمال امروز انجام شد

عذر میخوام با تاخیر اعلام کردم

الهم عجل لولیک الفرج

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

آفرییینننن عزیزممممم😍😍😍😍  بالاخره امضات درست شد.عکستم رفت 😍 نمیدونی بعداین همه روز چقققق ...

ببخشید اگه اذیتتون کردم 🌹🙏🙏🙏

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالی فرجه"  به جمع  👈مشق انتظار 👉  بپیوندید . 
سلام    روز چهارم  السلام علیک یا حجه بن الحسن عج  ببخشید دیر شد امروز برا ...

سلام به روی ماهت

مبارک باشه 

🔥‍

آیت الله بهاءالدینی فرمودند:

اگر زنان چادری می خواستند نشانشان می دادم عرقی که در فصل گرما به خاطر حفظ حجاب می ریزند, دانه دانه اش خورشید است. شما خورشید خدا هستید.

و ایشان این روایت را از ثواب الاعمال نقل می کردند عرقی که زن زیر چادر می ریزد سه جا برای او نور می شود:

☀ در درون قبر

☀ در برزخ

☀ در قیامت

🔥و اگر زنان بی حجاب از من می خواستند همین الان نشانشان می دادم که این موی سر که به نامحرم نشان می دهند آتش است. آنها در آرایش زیبایی نیستند، بلکه در آرایش آتش هستند.

https://eitaa.com/joinchat/2422931507Cfd822d3f36

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم 

السلام علیک یا اباصالح المهدی عجل الله فرجه الشریف

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم 
😃😄😄😄 خودمم ذوق کردم باور کنین کلی میومدم اینو کپی میکردم پاک میکردم تا بالاخره درس شد . خداروشکر ...

عزیزمممم خییلی ممنونم ازت 😍😍😍

فک میکردم وقت نمیکنی کلا بیای سایت نمیخونی پیامارو 😃😃 نمیدونستم درگیری 😃

ببخشید اگه اذیتتون کردم 🌹🙏🙏🙏

نه عزیزم رحمته 😍😍😍

سلام به روی ماهت مبارک باشه  🔥‍ آیت الله بهاءالدینی فرمودند: اگر زنان چادری می خواست ...

دعا کنید منم همت کنم چادری بشم خیس عرق میشم با چادر خیلی عرق میکنم و حالم بد میشه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
سلام دوستان  اعمال امروز انجام شد عذر میخوام با تاخیر اعلام کردم الهم عجل لولیک الفرج

علیک سلام عزیزم ⚘

قبول باشه 🌹

اشکالی نداره 😍

یچیزی میگم فقط ازم تشکر نکن 😃

امروزم ۴۰ تا صلوات خاصه فاطمه زهرا س واسه شفای دخترت خوندم  میخوام هرروز بنیتش ذکر بگم تا زمانیکه خبر شادی رو بهمون میدی ان شاءالله  😍😍

فقط واسه شاد بشی گفتم 🙈

سلام دوستان  اعمال امروز انجام شد عذر میخوام با تاخیر اعلام کردم الهم عجل لولیک الفرج

السلام علیک یااباصالح المهدی عج الله 🌹

اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم ⚘

السلام علیک یا اباصالح المهدی عجل الله فرجه الشریف

اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم ⚘

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز