2777
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست

روز ۱۳🌱

السلام علیک یا صاحب الزمان عج الله تعالی فرجه الشریف💚

یه صلوات برای ظهور پدرمون امام زمان‌ میفرستی رفیقم🌻                                                                                            

💔امام زمان به این شدت دلتنگ شیعیانشان هستند ولی ما با او چه کرده ایم...😔

🔸وَ اللَّهِ إِنِّي لَأُحِبُّ رِيحَكُمْ وَ أَرْوَاحَكُمْ وَ رُؤْيَتَكُمْ وَ زِيَارَتَكُمْ وَ إِنِّي لَعَلَى دِينِ اللَّهِ وَ دِينِ مَلَائِكَتِهِ فَأَعِينُوا عَلَى ذَلِكَ بِوَرَعٍ وَ أَنَا فِي الْمَدِينَةِ بِمَنْزِلَةِ الشَّعْرَةِ أَتَقَلْقَلُ حَتَّى أَرَى الرَّجُلَ مِنْكُمْ فَأَسْتَرِيحَ إِلَيْهِ

به خدا قسم كه من

بوى شما را دوست دارم و

ارواح شما را دوست دارم و

زيارت و ديدار شما را دوست دارم و

👈🏻حقا كه من بر دين خدا و دين فرشتگان خدا هستم اى شيعيان ، شما با ورع مرا بر اين دين يارى كنيد ؛

😭من در تمام مدينه مانند يک دانه جو تک و تنها هستم ،

😭در تمام مدينه حركت مى‏ كنم تا يكى از شما را ببينم و با ملاقات و ديدار او استراحت ‏خاطر برايم حاصل شود .

منابع:

📚بحارالانوار الجامعة لدرر اخبار الائمة الاطهار علیهم السلام جلد 65 صفحه 28 حدیث 55

📚الدعوات (راوندی) ص 274

📚المحاسن ج 1 ص 163

👈🏻امام زمان عجل الله فرجه چقدر مشتاق شیعیان خود هستند...

ولی بخاطر گناهان ما تک و تنها در غیبت به سر میبرند😭

اللهم عجل لولیک الفرج به حق بی بی حضرت زینب سلام الله علیها ✋

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

💔امام زمان به این شدت دلتنگ شیعیانشان هستند ولی ما با او چه کرده ایم...😔 🔸وَ اللَّهِ إِنِّي لَأُ ...

فدای غریبی و تنهایی امام عزیزمون😭😭😭

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

سلام من چرا دیر رسیدم😔

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
فدای غریبی و تنهایی امام عزیزمون😭😭😭

😭😭😭❤

سلام من چرا دیر رسیدم😔

هنوز دیر نشده گلم انشاءالله از فردا شروع میشه چله

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
هنوز دیر نشده گلم انشاءالله از فردا شروع میشه چله

چله چی هست

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
چله چی هست

زیارت عاشورا کنارش کلاس ومباحث مذهبی و تهذیب نفس و انتظار هم برگزار میشه

زیارت عاشورا کنارش کلاس ومباحث مذهبی و تهذیب نفس و انتظار هم برگزار میشه

من تو یه گروهی هستم چله زیارت عاشورا رو ولی مباحثو هستم😍

💔امام زمان به این شدت دلتنگ شیعیانشان هستند ولی ما با او چه کرده ایم...😔 🔸وَ اللَّهِ إِنِّي لَأُ ...

گلم یعنی امام زمان تو مدینه زندگی میکنن🥺

آرزوهایم را کنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است با دلم کنار بیاید...
2827
2791
2779
2792