2777
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست

✅امام زمان ( عج ) در رفت و آمد  کوچه و بازار

✍امام علی(علیه السلام) می ‌فرمايد: در دوره‌ ی غیبت بسياری از مردم گمان خواهند كرد كه حجت الهی از دنیا  رفته و امامت پايان پذيرفته است. ولی سوگند به خدا، در چنين دوره‌ای حجت خدا در بين مردم است و در كوچه و بازار و در ميان آنان رفت و آمد می ‌كند. در منزل و كاخ‌های مردم آمد و  شد دارد. غرب و شرق زمين را در مي‌نوردد. حرف‌ های  مردم را می ‌شنود.به مردم سلام می ‌كند. آنان تا زمان معينی كه خداوند مقرر كرده است قادر به دیدن  آن حضرت نخواهد بود.

📚بحارالانوار،ج٢٨،ص٧٠

┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

دامن‌ آلوده‌ و بار گناه‌ آورده‌ام

گر چه‌ آهی‌ در بساطم‌ نیست‌ آه‌ آورده‌ام

هر که‌ بودم‌ هر که‌ هستم‌ با کسی‌ مربوط‌ نیست

بر امام‌ مهربانم، من پناه‌ آورده‌ام ...

یااباصالح‌المهدی‌ادرکنی‍ 

اللهم عجل لولیک الفرج💚

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مبارکت باشه عزیزم🌹❤ یادت نرود بانو! هربارکه از خانه پابه بیرون میگذاری گوشه ی چادرت رادر دست بگیر ...

عزیزم چه متن قشنگی 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

السلام علیک یاصاحب الزمان عجل الله 

روزسیزدهم💚 

بـــــہ محبیـــــنِ مـــــن بگـــــو
آن لحـــــظہ ڪہ احـــــساسِ تنهایـــــے می‌ڪــــــــــنید
تـــــنها چیز؁ ڪـــــہ شـــــما را آرام مےڪـــــند ،
مـــــن هـــــستم ..🌿

اَلٰلهُم‌َعَجِل‌ِلوَلیِڪ‌َالْفَرَجْ 🌿

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
سلام عزیزدلم ⚘⚘ اشکالی نداره🌹🌹 قبول باشه فرشته ی مهربون 😍😍 اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجه ...

سلام ممنون عزیزم ان شاءالله که از شما و همه ی دوستان هم قبول باشه    

اللّهم صل علی محمد و آل وعجل فرجهم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
سلام خوش اومدی عزیزم  @عطرنرجس1400    

سلام خیلی ممنون🥰🌹

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
سلام عزیزم خیلی خوش اومدی 🌹  ما چله زیارت عاشورا وکلاس مهدویت درکنارهم داریم یعنی اکه شما ...

بله عزیزم حتما

من با یه خط دیگه عضو شدم تا بتونم توی این گروه باشم🌹

سلام گلم خیلی خوش اومدی دوباره به جمعمون 🌹🌹🌹

سلام عزیزم ممنونم... سعادت داشتم واقعا 😘❤️

السلام علیک یا بقیّة الله "عجّل الله تعالی فرجه"                      به جمعِ 👈🍃مشقِ انتظار  🍃👉 بپیوندید
سلام عزیزم ان شاءالله احوالت خوب باشه و در سلامتین خوش اومدین🌹🌹🌹

سلام گلم ممنونم عزیزدل❤️😘

السلام علیک یا بقیّة الله "عجّل الله تعالی فرجه"                      به جمعِ 👈🍃مشقِ انتظار  🍃👉 بپیوندید

اعمال امروز انجام شد السلام علیک یااباصالح المهدی عج 

بسم الله الرحمن الرحیم

روز سیزدهم 🌺

السلام علیک یا صاحب الزمان عج

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

اللهم عجل لولیک الفرج💚💚💚

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                              سلام بر تو ای بهار  خلایق و خرمی روزگاران                                     بهار 1402