2777
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

السلام علیک یا ابا صالح المهدی(ع) 💐💐💐

زیارت عاشورای شنبه خوانده شد🤲🤲

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
💔امام زمان به این شدت دلتنگ شیعیانشان هستند ولی ما با او چه کرده ایم...😔 🔸وَ اللَّهِ إِنِّي لَأُ ...

😭😭😭😭😭

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
بفرما 👆👆 گذاشتم عزیزم 

خیلی قشنگ بود عزیزم مرسی،من عاشق سخنرانی های استاد پناهیان ام تواینستا یه پیج دارم که هرچند وقت یکبار می‌زارن ،شما داری پیج ایشونو؟

🌈  اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌈خدایا خودت نگهدار عزیزانم باش❤️
خیلی قشنگ بود عزیزم مرسی،من عاشق سخنرانی های استاد پناهیان ام تواینستا یه پیج دارم که هرچند وقت یکبا ...

اره واقعا من هم عاشق خودشم (فکر بد نشه به عنوان پدر😍) هم عاشق حرفاش

اره عزیزم من هم اینستا شو دارم هم کانال تلگرام

کلیپ هاشم تو تاپیک هام میزارم روزی ی بار

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه "عجّل اللّه تعالي فرجه" به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.

السلام علیک یا صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیه

امروز خوانده شد

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم    
اره واقعا من هم عاشق خودشم (فکر بد نشه به عنوان پدر😍) هم عاشق حرفاش اره عزیزم من هم اینستا شو دارم ...

عزیزم میشه آدرس پیج اینستاشونو بزاری؟

🌈  اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌈خدایا خودت نگهدار عزیزانم باش❤️
2827
2791
2779
2792