2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست

🌹روز یازدهم 

السلام علیک یا مهدی عجل الله 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

به نام خدا

الحمدلله روز ۱۱ ام تلاوت شد.

اللهم عجل لولیک الفرج

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اللهم صل علی فاطمه و ‌ابیها و بعلها وبنیها وسر المستودع فیها بعدد ما احاطه به علمک 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وعلیکم السلام عزیزم؛صبح شما هم بخیر و شادی و برکت؛ ان شاءالله ان شاءالله ان شاءالله؛ ان شاءالله چش ...

ممنونم ❤

ان شاءالله🤲💚

بله حتما ،توصیه هاتون آویزه ی گوشم 😘🌹❤ سعی می کنم 

الحمد الله 😊🌹

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

من از اشکی که میریزد ز چشم یار میترسم

از آن روزی که مولایم شود بیمار میترسم!

همه ماندیم در جهلی شبیه عهد دقیانوس

من از خوابیدن مهدی درون غار میترسم!

رها کن صحبت یعقوب و کوری و غم و فرزند

من از گرداندن یوسف سر بازار میترسم!

همه گویند این جمعه بیا اما درنگی کن

از اینکه باز عاشورا شود تکرار میترسم!

سحر شد آمده خورشید اما آسمان ابریست

من از بی مهری این ابرهای تار میترسم!

تمام عمر خود را نوکر این خاندان خواندم

از آن روزی که این منصب کنم انکار میترسم!

طبیبم داده پیغامم بیا دارویت آماده است

از آن شرمی که دارم از رخ عطار میترسم!

شنیدم روز وشب از دیده ات خون جگر ریزد

من از بیماری آن دیده خونبار میترسم!

به وقت ترس و تنهایی،تو هستی تکیه گاه من

مرا تنها میان قبر خود نگذار، میترسم!

دلت بشکسته از من،لکن ای دلدار رحمی کن

که از نفرین و عاق والدین بسیار میترسم!

هزاران بار من رفتم،ولی شرمنده برگشتم

ز هجرانت نترسیدم ولی این بار میترسم!    

من فقط سوال پرسیدم چرا بهتون برخورد ؟؟؟؟!!!!!  گفتم همه باهم بخونیم جمعا یا تکی نفری ۵۳۰ تا&nb ...

عزیزم من از دستتون ناراحت نیستم.فکرش را کردم هماهنگی و تک بقیه براتون زحمت زیاد داره.ممکنه چون ذکرش یکساعت و نیم طول بکشه بقیه هم اذیت بشن.اون لحظه که پیام دوستامون از توصیف شرایط فرزندش را شنیدم خیلی ناراحت شدم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم 
من فقط سوال پرسیدم چرا بهتون برخورد ؟؟؟؟!!!!!  گفتم همه باهم بخونیم جمعا یا تکی نفری ۵۳۰ تا&nb ...

ما با هم دوستیم.اگه ناراحتتون کردم حلالم کنید

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم 
بادقت به جملات کلیپ گوش بدهید

از اینکه باز عاشورا شود تکرار میترسم!

خیلی خیلی زیبا بود ....السلام علیک یا صاحب الزمان عج💚🌹

اللهم عجل لولیک الفرج 💚

سلام عزیزم ممنونم حتما انجام میدم قبلا هم فرستادم این ذکر رو ولی بازم انجام میدم ممنونم ازت

چند تا از دوستانمان تو گروه لطف کردن این 530 مرتبه صلوات را به نیت دختر گلمون گفتن من هم انشاءالله این شب جمعه میگم.حاج آقا عالی که خیلی امید دادن.انشاءالله بزودی زود زود دختر گلمون با نظر حضرت زهرا سلام الله علیه شفا بگیرن