2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست
سلام عزیزان سادات جان صفحه90کلیپ گزاشتن حتما ببینید @نفرین_ابدی     @ ...

خدا اجرت بده مهسا جان 

من تا بخوام تگ کنم چندروز طول میکشه🙈

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

سلام عزیزان سادات جان صفحه90 کلیپ گذاشتن حتما @yalda_mgn       @sanazzz ...

خیلی ممنون خانوم گل❤❤💙💙❤❤💙💙

السلام علیک یا بقیه الله عجل الله تعالی و فرجه                   ....به جمع👈مشق انتظار👉بپیوندید

بسم الله الرحمن الرحیم 

روز یازدهم🌺

شکرالله

السلام علیک یا صاحب الزمان عج

اللهم صل علی محمد و آل محمدوعجل فرجهم

اللهم عجل لولیک الفرج💚💚💚

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                              سلام بر تو ای بهار  خلایق و خرمی روزگاران                                     بهار 1402
Jahanisepid هرکار کردم نتونستم جواب شما رو بدم ممنونم از این همه لطفت انشالله توکل بخدا عزیزم مم ...

سلام جانم خواهش میکنم عزیزم تنها کاری که از دستمون برای عزیزان راه دورمون برمیاد دعا برای سلامتی و عاقبت بخیری شکرخدا اینجاییم کنار هم 🌹🌹🌹

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                              سلام بر تو ای بهار  خلایق و خرمی روزگاران                                     بهار 1402

پنجشنبه است یادی کنیم از تمامی اموات و بی نصیب نزاریم اموات بد وارث و بی وارث از خیرات امروزمون

سلام عزیزان سادات جان صفحه90 کلیپ گذاشتن حتما ببینید @نفرین_ابدی     @یوکابد۷۷ &nbs ...

سلام گلم،حتما🍀

۷ساله در انتظارم  مامان شم خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن🥺😍خدا جونم مواظبِ منو همسرم باش😍 لطفا پروفایلم کپی نشه مرسی💕
بادقت به جملات کلیپ گوش بدهید

من از اشکی ک میریزد 

زچشم یار میترسم....😔

۷ساله در انتظارم  مامان شم خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن🥺😍خدا جونم مواظبِ منو همسرم باش😍 لطفا پروفایلم کپی نشه مرسی💕
سلام عزیزان سادات جان صفحه90کلیپ گزاشتن حتما ببینید @ثنا3     @مامان ...

چشم عزیزم ممنونم از اطلاع رسانیت🙏

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
بادقت به جملات کلیپ گوش بدهید

ازاینکه باز شود عاشورا تکرارمیترسم ..خواهرم سادات جان بسیار عالی پراز حرف وپرازسوز ،ممنون عزیزم💚🙏

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲