2777
2789
عنوان

🔹💠🔹 طرح مهدوی 🔹💠🔹

| مشاهده متن کامل بحث + 28876 بازدید | 4891 پست
ممنونم خواهر خوبم😘😍 بی نهایت از لطفت سپاسگزارم ❤🌹😘 ان شاءالله🤲 ان شاءالله به لطف خدای بزرگ و ...

قربونت عزیزم

انشالله

لباس عافیت تن همه مریضها پوشیده بشه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

سلام عزیزان سادات جان صفحه90کلیپ گزاشتن حتما ببینید @ملکه_روزهای_سفید     @مهتاجبانو ...

ممنونم حتما

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

سلام جانم خواهش میکنم عزیزم تنها کاری که از دستمون برای عزیزان راه دورمون برمیاد دعا برای سلامتی و ع ...

ممنونم عزیزم

انشالله به لطف دعاهای خیر شما دخترم خوب میشه❤❤

چند تا از دوستانمان تو گروه لطف کردن این 530 مرتبه صلوات را به نیت دختر گلمون گفتن من هم انشاءالله ا ...

انشالله عزیزم‌منم حتما بعد نماز صبح فردا انجام میدم

تشکر ازت

خدا انشالله گره از کارت باز بکنه 

عزیزم به نظرم نتت کمه یا ضعیفه

الان بازم امتحان میکنم😘

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
سلام به روی ماهت عزیزکم نبودی قشنگ نبودت حس میشد  الهی عززززییییزم چه حس خوبیه حالا دیگه دو ت ...

فدات بشم😍

چشم عزیزم

🌈  اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌈خدایا خودت نگهدار عزیزانم باش❤️

روز یازدهم 🌱

السلام علیک یا ابا صالح المهدی عجل الله💚

یه صلوات برای ظهور پدرمون امام زمان‌ میفرستی رفیقم🌻                                                                                            
مرسی از دعای خیرت عزیزمممم خواهش میکنم قابلی نداشت  یه( کوچولو تره ) ما بقی مرزه ،ترخان، نعنا ...

سلام عزیزم ممنونم ازراهنماییت سرآشپزنمونه ی مهربون❤❤

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
ممنون نه بابا آشپزی رو یادش میدم😁 بقیه ش اوکی باشه  اصلا خودم براش آشپزی میکنم😍

به به مادرشوهر نمونه 😃😃😍😍😍

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
2827
2791
2779
2792