2777
2789

تو ساعت های خلوت مثل ۲ ظهر.الکل بدست میریم هرجا دست بزنه قبلش ضدعفونی میکنیم و بعد بازی با اون وسیله دستهاشو ضدعفونی میکنیم.تاکید هم میکنیم دست به صورتش نزنه.

.اونجا هم رعایت میکنن ضدعفونی میکنن همه چیزو.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخه سطوح که خیلی مهم نیس مهم اینه که هوای اونجا الوده نباشه

وقتی ماسک دولایه پارچه ای داره دیگه هوا از کجا میخواد وارد بشه؟

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
اخه سطوح که خیلی مهم نیس مهم اینه که هوای اونجا الوده نباشه

اتفاقا سطوح مهمترن.ازکجا میدونیم یه بچه ی ناقل عطسه نکرده روشون؟

مقاله های جدید رو بخون میگن انتقال از سطوح خیلی کمه 

خوندم.یه بنده خدا هم باور کرد و رعایت نکرد کرونا گرفت.اون چیزی که عقل خودت تایید میکنه قبول کن.ما از افکاری که پشت نظریه ها هست بی خبریم.

بچتون چند سالشه؟

۴

خوندم.یه بنده خدا هم باور کرد و رعایت نکرد کرونا گرفت.اون چیزی که عقل خودت تایید میکنه قبول کن.ما از ...

اگه انتقال ازسطوح وجود داشت که ما وخانواده شوهرم باید تاحال ۳ چهاربارگرفته بودیم   کلّ پزشکا هم بگن انتقال ازسطوح هست دیگه کسی باورنمی کنه  چون به مرور به همه به تجربه ثابت شده