2777
2789
عنوان

چرا بیدارین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 109 پست
مگ ‌چیشده 

پریروز از ساعت ۵ صبح تا ۲ ظهر درد کشیدم اخرم بچه سرش گیر کرده بود سزارینم کردن الانم بخاطر پلاکت خون پایین بستریم کردن بچمم ی کمی زردی داره

لطفا دعا کنین قلب نی نیم سالم باشه

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

از دیشب بیدارم توجاده بودم تازه رسیدم تهران

تنها؟

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
حالا چرا باحال؟ 

باحال بود دیگه.. کلی خندیدم... آموزش خواب به نوزاد از طرف گنجشک اشیمشی... تعبیر خوب و جالبی بود... حتما کودکتون خوابش نمی بره... خدا صبرتون بده... همینه میگن بهشت زیر پای مادره

انشاله همیشه سالم باشی گنجشک جان

یه سوسک بال دار گنده رو تو اتاق دیدم سریع پیف پاف زدم ، مردش ، الان احساس میکنم از کولر و در دیوار س ...

😂😂😂منم .اب خورده بودم تهه لیوان یکم مونده بود لنتی روش سوسک رفته بود😭😭 رفتم با مگس کش زدم روش ترکید😃

دارم بچه میخوابونم😫😫🥱🥱

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤
چههه سحرخیز

اره خداروشکر

اما فقط بیدارم کاری نمیکنم 

تنبلی بد دردیه 😓

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                      
بعد از طلاقم و شکستی م داشتم خیلی نا امیدم و فمر و خیال دارم

عزیزم☹️☹️☹️☹️

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
تنها؟

نه با دخترمم

#انسانم_آرزوست                                                                      یه مامان مجرد                                                        طبیعت گردوکوهنورد.                                            آنکه را خوبی کنی هاری نگیرد آرزوست😑
باحال بود دیگه.. کلی خندیدم... آموزش خواب به نوزاد از طرف گنجشک اشیمشی... تعبیر خوب و جالبی بود... ح ...

۶ ماهشه اتاقش رو جدا کردم برای خواب و خب گریه های زیادی کرده امیدوارم زودتر یاد بگیره و بتونه خودش به تنهایی بخوابه 

سختیش اینه که میبینه اذیته والا مادر بودن هیچ جاش سخت نیست

Silenc says a lot more than you think 🤍