2777
2789
عنوان

چرا بیدارین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 109 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد امضات خوبه دوس داشتم کاش منم بتونم هم از رابطم بیام بیرون هم افسردگیم خوب شه

انشالله ک میتونی عزیزم 

می‌رسد آن روز که چرخ بر مدار حق بگردد...حمایت از ال جی بی تی🏳️‍🌈💚

بیدار شدم

برم به کارام برسم🍃

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                      
بیدار شدم برم به کارام برسم🍃

چههه سحرخیز

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

از دیشب بیدارم توجاده بودم تازه رسیدم تهران

#انسانم_آرزوست                                                                      یه مامان مجرد                                                        طبیعت گردوکوهنورد.                                            آنکه را خوبی کنی هاری نگیرد آرزوست😑