2777
2789
عنوان

چرا بیدارین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 109 پست

از دیشب 

خواهر شوهرم و پدر شوهر  و مادر شوهر  تصادف کردن من مراقب پدر و خواهر هستم با بقیه 

زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا می کند😘👑💄       

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

شما چراا بیدارین😐😬

دعوا کردم عصبیم

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
از نماز بیدار شدم دیگه نخوابیدم  دیشب بیبی چک زدم منفی شد خ‌ابیدم الان میبینم هاله خیلی محوی ا ...

من ماه پیش چند تا بیبی زدم بعد نیم ساعت هاله مینداختن مطمئن بودم هستم ولی نبودم

دارم برا نامزدم سیب زمینی سرخ میکنم😂🚶‍♀️

اول صبحی چه پایه ای😂😂😂

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
برا منم دعا کن

حتما عزیزم  

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

دارم برا نامزدم سیب زمینی سرخ میکنم😂🚶‍♀️

چقد امضات خوبه دوس داشتم کاش منم بتونم هم از رابطم بیام بیرون هم افسردگیم خوب شه

ماه اخر بارداریمم گفتم این یه ماهو تا زایمان حسابی بخوابم.تا پاموگذاشتم توماه نهم کلا شبا بااینک دارم از خواب میمیرم ولی هرچی پهلو ب پهلو میشم خوابم نمیبره نمیدونم چمه

تیکر تولد یکسالگی دخترم💋👨‍👩‍👧

موقع پریودیا خوابم برعکس میشه امروز تا دم غروب خواب بودم الانم لابد تا ظهر باید بشینم بیدار 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)