2777
2789
عنوان

چرا بیدارین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 927 بازدید | 109 پست
😂😂😂منم .اب خورده بودم تهه لیوان یکم مونده بود لنتی روش سوسک رفته بود😭😭 رفتم با مگس کش زدم روش ت ...

واااای، منم ترسیدم تا شوهرمو بیدار کنم فرار کنه ، لعنتی خیلی تیز بود سریع پریدم پیف پاف رو آوردم خلااااااص 😅

من عاشق شب و سکوتش مخصوصا موقع اذان گفتن هستم دعاها اونموقع خیلی اثر. میکنه با خدا حرف میزنی خیلی حال خوبی داره .دوس ندارم هیچ وقت روز بشه از صبح اول وقتم متنفرم.مخصوصا اینایی که شش صبح میزنن میرن ورزش افسرده میشم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

واااای، منم ترسیدم تا شوهرمو بیدار کنم فرار کنه ، لعنتی خیلی تیز بود سریع پریدم پیف پاف رو آوردم خلا ...

😂😂😂لنیا همجاهم هستن.ما رفته بودیم مسافرت یمدت نبودیم خونه از وقتی اومدیم تو اتاقم دوتا دیدم😭

۶ ماهشه اتاقش رو جدا کردم برای خواب و خب گریه های زیادی کرده امیدوارم زودتر یاد بگیره و بتونه خودش ب ...

خدا حفظتون کنه ولی 6 ماهگی برای جدا کردن اتاق خواب کودک زود نیست؟ 😲😳

من عاشق شب و سکوتش مخصوصا موقع اذان گفتن هستم دعاها اونموقع خیلی اثر. میکنه با خدا حرف میزنی خیلی حا ...

چه جالبی 

منم شبو دوس دارم خیلی خوبه

برااا منم دعا کن😁😁😁

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
😂😂😂لنیا همجاهم هستن.ما رفته بودیم مسافرت یمدت نبودیم خونه از وقتی اومدیم تو اتاقم دوتا دیدم😭

منم دو هفته پیش یه دونه کنار روشویی دیدم ، اونم تنها بودم خودم کشتم💪😀 ،پیف پاف رو گذاشتم همونجا از ترسم، آخه توری های پنجره ها رو کندیم شاید از بیرون اومده باشه ،آخه از این پروازیا که خیلی چندشن بودش🤢