2777
2789
عنوان

🌻چرا ببخشیم؟؟؟🌻

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 34 پست

منکه هر بار بخشیدم دوباره ضربه خوردم، بعضی ها جنبه ندارن، فکر میکنن هر کار دلشون بخواد میتونن بکنن بعد بیان با ی عذرخواهی و بخشش همه چی رو تموم کنن، 

بخاطر همین گفتم هر کس هر کار کرد از طرف من منتظر بخشش نباشه

ما اونجوری ک دلمون میخواست زندگی نکردیم...اونجوری زندگی کردیم ک مجبور بودیم...

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

منکه هر بار بخشیدم دوباره ضربه خوردم، بعضی ها جنبه ندارن، فکر میکنن هر کار دلشون بخواد میتونن بکنن ب ...

کاش کل این تاپیک رو بخونی تمام نظراتو

عزیزم بخشیدن به اون منظور نیست که بری به طرف بگی بخشیدمت دوباره باهاش پسرخاله بشی تو با خدای خودت میگی بخشیدم اونوقت روحت ازاد ورها میشه از کینه 

دوم اگر قرار بود از ضربه که اون شخص بت زده پاداش 100بگیری الان خدا بخاطر اینکه به خودت رحم کردی وتو کینه دست وپا نزدی وخودتو مریض نکردی بهت پاداش1000میده 

در اخر هم اگر اون شخص توبه واقعی کرد تو ،ثواب رسیدن به کمال اون شخص رو هم میگیری ولی اگر اون شخص در جهل خودش موند حق الله وحق النفسش یقشو میگیره وبا اعمال بد خودش روبه رو میشه پس بخشش ونبخشیدن ما برای خود خود ما مهمه برای ارامش روحمون

💮بیایین بهتون کار خیر یاد بدم💮روی جمله داخل گُل کلیک کن   📣دوست عزیزم📣توی تاپیک کار خیر که رفتی 🌟لطفا تاپیکای بعدیشم بخون و بین دوستات به اشتراک بذار تا توی ثوابش شریک باشی خدایا مارا از خواری نفس نجات بده 💚تاپیک صلوات برای ظهور وسلامتی حضرت مهدی عج💚 💫اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم💫
کاش کل این تاپیک رو بخونی تمام نظراتو عزیزم بخشیدن به اون منظور نیست که بری به طرف بگی بخشیدمت دوبا ...

اونطوری ک بله، اومد ازم حلالیت خواست و گفت ک پشیمونم، منم بخشیدم، رفت و آمدم باهاش ندارم، اما ....

ما اونجوری ک دلمون میخواست زندگی نکردیم...اونجوری زندگی کردیم ک مجبور بودیم...