2777
2789
عنوان

🌻چرا ببخشیم؟؟؟🌻

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 34 پست
من نمیدونم چرا نمیتونم راننده ایکه زدو کلی دروغ تحویل دادو‌ببخشم  ارزومه که ببخشم ولی هر کاری ...

انسانی که در جهله ودروغ میگه باید به حالش گریه کرد چون داره توشه بد جمع میکنه 

ما ادمها اون دنیا با اعمال بد وخوبی که با خودمون میبریم رو به رو میشیم

حالا فکر کن همه اعمال خوبش داره برای تو میاد 

ولی ببخشی خدا هزار برابر این توشه رو بهت میده 

چون هم خودتو نجات دادی از کینه 

وروحتو ازاد کردی 

اون شخص اگر توبه نکنه عذاب حق الله ونفس داره وبا اعمال بدش روبه رو میشه

💮بیایین بهتون کار خیر یاد بدم💮روی جمله داخل گُل کلیک کن   📣دوست عزیزم📣توی تاپیک کار خیر که رفتی 🌟لطفا تاپیکای بعدیشم بخون و بین دوستات به اشتراک بذار تا توی ثوابش شریک باشی خدایا مارا از خواری نفس نجات بده 💚تاپیک صلوات برای ظهور وسلامتی حضرت مهدی عج💚 💫اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم💫
ای بابا  اون ثدمه لیکه ادم مبخوره اگه غیر قابل برگشت باشه دیگه بخشش چیه

با نبخشیدن هیچی به دخترت برنمیگرده 

اما با بخشیدن صاحب کلی نعمت در اون دنیا میشین 

قانون کارما حتما اون شخص رو دیر یا زود میگیره نیاز نیست ما اه بکشیم 

💮بیایین بهتون کار خیر یاد بدم💮روی جمله داخل گُل کلیک کن   📣دوست عزیزم📣توی تاپیک کار خیر که رفتی 🌟لطفا تاپیکای بعدیشم بخون و بین دوستات به اشتراک بذار تا توی ثوابش شریک باشی خدایا مارا از خواری نفس نجات بده 💚تاپیک صلوات برای ظهور وسلامتی حضرت مهدی عج💚 💫اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم💫

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

انسانی که در جهله ودروغ میگه باید به حالش گریه کرد چون داره توشه بد جمع میکنه  ما ادمها اون دن ...

من میفهمم 

ولی دختر ۴ سالمم میبخشه  و میفهمه ایا بچه ایکه باید الان بدوبدو کنه حرف کامل بزنه دستشویی بره ولی هیچکذومو نمیتونه 

مادریکع ده سال به انتظار موند که مادر بشه

من چطور ببخشم 😭

سالها دویدمو نرسیدم 💔

ای بابا  اون ثدمه لیکه ادم مبخوره اگه غیر قابل برگشت باشه دیگه بخشش چیه

ببین بخشش در درجه اول روح خودتو نجات میده 

تو با کینه ونفرت فقط به خودت اسیب میزنی نه او شخص

من میخوام با بخشش روحت به کمال برسه 

تو چه ببخشی چه نبخشی اون شخص عذاب عمل بدشو میبینه 

من فقط فکر ازادی روحم

همه کسایی که بهم بد کردن بخشیدم الا یکی که  همه چیو ازم گرفت.خدایا نبخشش  

تو ببخشی یا نبخشی اون شخص توبیخ میشه 

اما اگر ببخشی روح خودت از بند کینه نجات پیدا میکنه

اگر قراره خدا بهت 100بده با بخشیدن 1000میده 

من فکر توشه اخرتم منفعت بیشتر ،ارامش روح ،کمال و...

فعلا که روحم گرفتاره 

چون کینه داری وروح گرفتاره نبخشیدنه 

ببخش روحتو نجات بده که خدا راه برات باز کنه

ببین منم مثل تو خیلی مورد ظلم واقع شدم

وحتی زندگیم بهم ریخت 

هر کی به ظرفیتتش امتحان میشه 

شاید قدم اول این امتحان بخشیدن باشه 

انشالله که با تلاش شما ومعجزه خدا دختر گلت خوب بشه 

امتحان های الهی رو قبول بشی وکفر نگی

شوهرخالم بعد اینکه به بچش زدن وبچش فوت شد رضایت داد دیه هم نگرفت ،تغییرات تو زندگیش میبینم ارامشو میبینم

چون کینه داری وروح گرفتاره نبخشیدنه  ببخش روحتو نجات بده که خدا راه برات باز کنه ببین منم مثل ...

منم رضایت کتبی دادم همون موقع چون راننده یه پیرمردی بود گریه میکرد میگفت من نزدم من دو‌دل شدم گفتم نکنه واقعا این نزده 

ولی دو‌روز بعد گندش در اومد که خودش زده بعدم کفته بود جون یه بچه چه ارزشی داره میمردم میمرد من به خاطر این حرفش دوساله عذاب وجدان دارم که چرا بخشیدمش من اهل دیه گرفتن نیستمو نبودم ولی 

الان واقعا ناراحتم چرا رضایت دادم 

چون دخترم‌اون موقع نزدیک‌دو سالش بود حرف میزد راه میرفت 

ولی بعد از تثادفش و ضربه شدبد مغزی رفت تو کما بعداز کنام گردنم نمیتونست بگیره الان که دو ساله گذشته با کاردرمانیو  کلی دارو‌چند قدمی بر میداره و حرفم میزنه کامل نه ولی میزنه 

من این بچرو‌بعد از ده سال خدا داد با کلی نذرو‌نیاز 

سالها دویدمو نرسیدم 💔

واقعا خودمم دارم عذاب میکشم کع چرا تمیتونم ببخشم 

البته اطرافیانمم کم مقصر نبودن از روز اول گفتن تو حق این بچرو‌خوردی چرا رضایت دادی از پرسنل بیمارستان گرفته تا دوستانو اشنایان

اخه من هبچکه رو‌ندیدم که ببخشه 

به خدا میرم پزشک قانونی به خاطر هزینه بیمه دخترم یه موردایی اومدن برا شکایت ادم شاخ در میاره 

حتی دوست خودم که خیلی مومنه با ماشین تصادف کرد راننده بدبخت بیمم نداشت نبخشید یه ذره پا و دستش ضرب دیده بود 

گفت تو خنگی میبخشی 

سالها دویدمو نرسیدم 💔

منم رضایت کتبی دادم همون موقع چون راننده یه پیرمردی بود گریه میکرد میگفت من نزدم من دو‌دل شدم گفتم ن ...

عزیزدلم اون پیرمرد به خودش بد کرد بعد به شما 

اون تقاصشو پس میده 

چشمش فقط تو همین دنیاست نه تکامل خودش 

همیشه خدارو شکر کن که شما مدیون کسی نیستی 

هیچکس تو این دنیا بیهوده خلق نشده وارزش داره حتی مورچه حتی پشه 

خدا عوضشو به شما میده 

حالا از این اتفاقی برات افتاده میتونی تفسیرهای خوب هم بکنی وشاید به نفعتون باشه وراه ومسیر خوبی در انتظارتونه

معمولا کسی دارای مشکلی هستند خیلی قوی بار میان من خودم رو بدنم داراییک مشکلم واقعا این نقصمو به فال نیک میگیریم چون تو جایگاهیم 

که اگر این نقصم نبود اینی که هستم نبود

انشالله دخترتون خوب میشه وبه بهترین درجه ومقامها برسه ومیدونم که میرسه کیف میکنی

واقعا خودمم دارم عذاب میکشم کع چرا تمیتونم ببخشم  البته اطرافیانمم کم مقصر نبودن از روز اول گف ...

ببین جواب بَدی همون بَدیه ولی کسی که بدی نمیکنه پاداش داره 

ماچون در جسم دنیاییم هستیم تفکری از اون پاداش نداریم 

تو بخاطر روح بزرگی که داری حتما خیلی خدا دستت میگیره 

این دنیا ،دنیا تکامله 

دنیای امتحانه 

ما باید اخلاقهای نیکو جمع کنیم 

ما باید راضی به رضای خدا باشیم تا شخص مومن از غیر مومن مشخص بشه 

اون فرد تا نیاد از شما رضایت نگیره اعمال بد با خودش جمع میکنه ویقشو میگیره 

شما هم اگر ببخشیش روح خودت در ارامشه 

اون دنیا هم ثواب بالاتر از اون کینه ونفرتو میگیری 

ان شالله به ارامش برسی 

تو با بخشیدن سرت کلاه نمیره 

اتفاقا زرنگی میکنی 

1/خودتو نجات میدی 

2/ثواب بالاتر بهت میرسه

3/اگر اون شخص توبه کنه ،تمام ثواب هایی که میکنه به شما هم میرسه

قرار نیست با اون شخص ارتباط برقرار کنیم  فقط فکر ارامش ذهنمون باشیم  ادمی که میبخشه خودش ...

بله درسته ولی سخته منم دلم میخواد ببخشم

سنی مذهب 🙂خدا جونم شکرت که معجزتو نشونم میدی 😍😍♥️♥️🥰🥰خدایا شکرت😍♥️ تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمی کند♥️ خدا هست♥️♥️خدا جونم خیلیییی دوست دارم مهربون ترینی ♥️🥰لطفا واسه رسیدن به حاجتم صلوات بفرستین ان شاءالله حاجت روا شید                                                                               نگفتمت مرو آن جا که آشنات منم در این سراب فنا چشمه حیات منم وگر به خشم روی صد هزار سال ز من به عاقبت به من آیی که منتهات منم نگفتمت که به نقش جهان مشو راضی که نقش بند سراپرده رضات منم نگفتمت که منم بحر و تو یکی ماهی مرو به خشک که دریای باصفات منم نگفتمت که چو مرغان به سوی دام مروبیا که قدرت پرواز و پرّ و پات منم نگفتمت که تو را ره زنند و سرد کنندکه آتش و تبش و گرمی هوات منم نگفتمت که صفت‌های زشت در تو نهندکه گم کنی که سر چشمه صفات منم نگفتمت که مگو کار بنده از چه جهت نظام گیرد خلاق بی‌جهات منم اگر چراغ دلی دان که راه خانه کجاستوگر خداصفتی دان که کدخدات منم