2777
2789

موقع مهمون اومد غذا پختن حتی برای دو نفر آدم حای اگر پدر و مادر خودش باشن استرس میگیره یبار خوب میشه غذاش یبار خوب نمیشه زنه تلاش میکنه اما خب استرسش میگیره قبلنا برای استرسش سر موضوعات دیگه در مجردیش که معمولا به همین سادگی بوده دارو مصرف کرده اما فایده نداشته

خانمه بخاطر همین موقع مهمونی رفتن و مهمون اومدن سختشه

بقیه زندگیشون اوکی

برا همین دارن جدا میشن

شما بودین چیکار میکردین؟؟جای شوهرش بودین

میبردمش دکتر .حالا گیریم غذاش بد شه مگه سرشو میبرن ک استرس میگیره 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی بده استرس .‌ زنداداش منم اینطوریه مث دیوونه ها سر هر چی استرس... میگه دست خودم نیس😑 

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

چی شده؟؟؟

واسه پدر مادر شوهر غذا نپخته؟

یا استرسیه؟

صبح امروز کسی گفت به من.     تو چقدر تنهایی،گفتمتش در پاسخ تو چقدر حساسی،تن من گر تنهاست دل  من با دلهاست دوستانی دارم ببهتراز برگ درخت یاد شان در دل من قلبشان منزل من صافی آب مرا یاد تو انداخت رفیق.                                                      عشق از این بیشتر؟ که تو لبخند بزنی و من برای چال گونه ات بمیرم                                                           تو چشمات می خوام غرق شم روز و شب هواتو تنفس کنم زنده شم به حدی اسیرم کنی تو چشات با تو از زمین و زمان کنده شم نباشی بپوسم تو حجم خودم تو تنهاییام بی تو نابود شم حصاری بکش از خودت دور من می خوام به تو یک عمر محدود شم

به خاطر استرسش موقع اشپزی و مهمونی دارن جدا میشن ؟؟؟؟؟

چرا اخه 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 

چ جداییه مسخره ای

خب بره درمان شه

بعدم غذا درست کردن ب استرس و...نیس ک 

باید وقت و حوصله گذاشت واسش 

زیاد تمرین کردن میخاد مث همه چیزای دیگ

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚