2777
2789
عنوان

بیاین زودی

56 بازدید | 4 پست

مادرشوهرمو همش من باهاش میرم دکتر ی دوبار با خواهرش رفتن گم و گور شدن بلد نبودن 

امروز خودنادرشوهرم گفت اره اون سری کسی نبود منو ببره دامادم گفت بهار ببردت مثل همیشه ،،ب دامادم گفتم شاید پسرم(شوهرمن)

زیاد راحت نباشه ک زنش هرسری با من بیاد دامادم گفت بالاخره مادرشی بهار باید بیاد عروسته اونم 

حالا یا باید هیچی نگم و فقط دیگه همراهش نرم 

یا باید ب شوهرم بگم بره ب مادرش بگه بهار میگه سخته ک با مامانت برم دکتر ،،بعد بکه ک صدبار اومده ی بارم نیاد نباید بگی ما سختمونه فلان  

فک کن کرایه نداره یا سردرد داره رو درباسی داره نمیتونه بگه تو نباید اصرار کنی ک 

مثلا ی جوری بگه ک اسم داماده توش نباشه 

از قول من بگه 

اکرم خودمادرشوهرم بکه داماداینجوری گفته ک باید تورو بهار ببره و عروسته انگار مادرشی فلان شوهرم بگه ی بارم دامادو دخترت ببرنت صدبار بردیمت مگه گفتن میبرید ی بار نرفتیم فوری میگن  نرفتن سختشونه فلان 

کدومش؟چیزی نگم و نرم دیگه باهاش 

یا شوهرمو بفرستم‌قشنگ بگه بهشون 

شوهر بايييد حرف بزنه

بره بگه امشب بهشون؟

بگه زنم ک صدبار دکتر و خرید و اینا اومده حتی شزی اخر ۷۰۰ ۸۰۰ پول دوا دارو دادم بقران هفته پیش 

بگه این همه میاد ی بارم اگه نتونس با کسی دیگه بیاد 

چرا میرید میگید ما سختمونه فلان 

بکه بهار بهش برخوردع میگه مگه من نمیرم با مامانت چرا اینجوری میگن 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همسرت باید حل کنه، اسمی هم از تو برده نشه که مثلا بهت برخورده یا خسته شدی از اینکه همش تو‌ رفتی و اینا

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

من بابام فوت شده بود ،مادرشوهر مريض بود بيمارستالان بود دوهفته اى شد بعد شب عيد بود دختراش رفت وروب ميكردن ومن داغدار ميرفتم پيشش،بعد شب پنجشنبه گفتم يكى فردا بره من ميخوام برمن مزار ،خدا ميدونه خارشوهرا چه كردن كه تو كه رفت وروب ندارى چرا نميرى ما كار داريم به همين