2777
2789

دنبال باغ اطراف شهره که بخرن هرزگاهی برن بگردن چون اپارتمان دارن حیاط وباغچم ندارن بندگان خدا الان رفته قیمت باغا رو پرسیده بهش گفتن ۷۰۰میلیون تا ۸۰۰میلیونه بنظرتون ارزون نیس ؟اخه باغ انگور ومیوه مگه قیمتش بالاتر نمیشه ؟البته گفتم اینجا ازتون بپرسم که قیمتا بنظرتون خوبه ؟۷۰۰تومن که عالیه اگه بشه باهاش باغ بخره 🤔تو این گرونی زمین 

خدایا داده ونداده ات راشکر

خیلی خوبه اما بستگی داره ک جاش کجاهست قابل پیشرفت هست یا ن.من فک میکردم بالای ی تومن دوتومنه

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کدوم شهرین

هر وقت فقر درونی شدیدتر باشه نمایش بیرونی بیشتره،  رنج نباید تورا غمگین کند این همان جایی هست که اغلب مردم اشتباه میکنند. رنج قرار است تو را هوشیارتر کندکه زندگیت نیاز به تغیر دارد چون انسان زمانی هوشیار میشود که زخمی میشود رنج نباید بیچارگی رو بیشتر کند رنجت را تحمل نکن رنجت را درک کن این فرصتی است برای بیداری وقتی اگاه شوی بیچارگیت تمام میشودسخت هست هم زیستی دائم با کسانی که دغدغهایت را نمیفهمند اما عزیزان تو هستند

قیمتش به خیلی چیزا بستگی داره ،مثلا متراژش چقدره،چاه آب داره یا نه ؟کدوم منقطس ،چقدر از  شهر دور یا نزدیک ،درختاش چند ساله کاشته شدن و چقد بار میده ،خونه باغ داده یا نه و ......؟؟؟؟؟

قیمتش به خیلی چیزا بستگی داره ،مثلا متراژش چقدره،چاه آب داره یا نه ؟کدوم منقطس ،چقدر از  شهر دو ...

باغ خالیه  عزیزم ۱۰۰۰متری هستن درختاشم خوبن مثمرن 

تهران 

وا چه خوب ما که شمالیم .اصلا باغ به این قیمت نیست اصلا مگهر تو‌جاهای پرت و بدون هیچ امکانتای

هر وقت فقر درونی شدیدتر باشه نمایش بیرونی بیشتره،  رنج نباید تورا غمگین کند این همان جایی هست که اغلب مردم اشتباه میکنند. رنج قرار است تو را هوشیارتر کندکه زندگیت نیاز به تغیر دارد چون انسان زمانی هوشیار میشود که زخمی میشود رنج نباید بیچارگی رو بیشتر کند رنجت را تحمل نکن رنجت را درک کن این فرصتی است برای بیداری وقتی اگاه شوی بیچارگیت تمام میشودسخت هست هم زیستی دائم با کسانی که دغدغهایت را نمیفهمند اما عزیزان تو هستند
وا چه خوب ما که شمالیم .اصلا باغ به این قیمت نیست اصلا مگهر تو‌جاهای پرت و بدون هیچ امکانتای

شمال که حداقل باید دوسه میلیاردی داشته باشه دوستم ولی اینا میخوان تفریح کنن اطراف شهر خونشون کوچیکه دلگیره حتی شده تو روستا دنبال یه جا گردشی میگردن راحت باشن 

باغ خالیه  عزیزم ۱۰۰۰متری هستن درختاشم خوبن مثمرن

ما خودمون دو تا باغ داریم ولی تو ی منطقس که قیمت زمیناش زیاد گرون نیست ،باغ بزرگمون شاید ۴۰۰ میلیون قیمتش باشه ،باغ کوچکیمون نهایت ۱۸۰ میلیون 

شمال که حداقل باید دوسه میلیاردی داشته باشه دوستم ولی اینا میخوان تفریح کنن اطراف شهر خونشون کوچیکه ...

اره .انشاالله یه جا خوب پیدا کنن

ما خودمون دو تا باغ داریم ولی تو ی منطقس که قیمت زمیناش زیاد گرون نیست ،باغ بزرگمون شاید ۴۰۰ میلیون ...

خوبه عزیزم باز ازهیچی بهتره که کاش نام باغ داشتیم روزی چن ساعت چرخ میزدیم چیه همش پارک ادم بدتر دلش میگیره 😂😂😂

خوبه عزیزم باز ازهیچی بهتره که کاش نام باغ داشتیم روزی چن ساعت چرخ میزدیم چیه همش پارک ادم بدتر دلش ...

آره واقعا وقتی میریم روحیمون خیلی عوض میشه ،تنها بدیش اینه که شریک داریم 😁