از صب ساعت شش بیدار شدم اونم بیدار شد وقت داروش بود خشک کننده چنروزه ک میدم به سهتی ب شدت بد داروعه فک کنین از شش تا حالا بردمش حموم با لباساش اب بازی کنه تو تشت و همینطوری شربتو ابمیوه قاطی کردم بخوره هروز ی کم میخورد امروز لب نزد و هی گریه اوردم بیرون لپ تاپ روشن کردم باز نخورد اسباب بازی جدید اوردم نخورد تا الان ک دیگه صبرم لبریز شد بزور ریختم تو حلقش پرید توگلوش خدایا گفتم....
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دارو رو باید با زور داد به بچه تنها موردی که باید توش زور به کار برد همینه همون اول دهنشو بگیر بریز تو حلقش البته خفه نکنی بچه رو باید بلد باشی دهنشو نگه داری
غذا دادن با مصیبته بهش .باوزت میشه میخام غذا بدم حتما باید بخوابونمش .قاشق اول و با جیغ و داد و گریه میخوره اما چاره ندارم چون با بازی بازی هرکاری کنم نمیخوره فقط پخش میکنه تو خونه منم مجبورم اینجوری خودم بدم