2777
2789

از صب ساعت شش بیدار شدم اونم بیدار شد وقت داروش بود خشک کننده چنروزه ک میدم به سهتی ب شدت بد داروعه فک کنین از شش تا حالا بردمش حموم با لباساش اب بازی کنه تو تشت و همینطوری شربتو ابمیوه قاطی کردم بخوره هروز ی کم میخورد امروز لب نزد و هی گریه اوردم بیرون لپ تاپ روشن کردم باز نخورد اسباب بازی جدید اوردم نخورد تا الان ک دیگه صبرم لبریز شد بزور ریختم تو حلقش پرید توگلوش خدایا گفتم....

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔

نفسش بالانمیومد گریهههه فقد خداروشکر ک بالا نیورد من چ گناهی کردم ک انقد این عذابم میده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دارو رو باید با زور داد به بچه تنها موردی که باید توش زور به کار برد همینه همون اول دهنشو بگیر بریز ...

بلد نیستم بزور نفسش بالا اومد دستو پا میزنه بعدم بالا میاره و تف میکنه خیلی ناراحتم

صیوری کنم گلم میگذره اینروزا چشم ب هم بزنی عروس یا داماد شده

هر دوماهی این بساط منه خداروشکر مریضی جدی نداره ولی یا اسهال یا سرماخورده انقدم ک بد دارو خوب نمیشه

دختره من تازه وارد ۱۷ ماهگی شده 

غذا دادن با مصیبته بهش .باوزت میشه میخام غذا بدم حتما باید بخوابونمش .قاشق اول و با جیغ و داد و گریه میخوره اما چاره ندارم چون با بازی بازی هرکاری کنم نمیخوره فقط پخش میکنه تو خونه منم مجبورم اینجوری خودم بدم 

والا ماهم ازاین روزا خیلی دیدیم ازمریضیاش ،دارو نخوردناش،غذانخوردناش،حتی نوزادیش سرپا شیر میخورد 

ولیی گذشت بزرگ شدن تنها نیستی همه بچه ها همینن

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂
عزیزم بچه همینه این همه کار نمی‌خواست کنی اولش همون لحظه دهنشو میگرفتی می‌ریختی تودهنش فقط مراقب باش

خب این تو اینجوری دادن انقد مقاومت میکنه اخرم یا تف یا بالا میاره من چیکار کنم اخه