کلا فرزندش رو نذاره پا به دنیا بذاره اونم تو ایران
منک هیچ وقت بچه دار نخواهم شد این اوج عشقیه ک میتونم به بچم بدم.اینک تو این دنیای کثیف نیارمش
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
زمین آفریده شده تا موجودات زنده استفاده کنن دیگه دکوری نزاشتن ببینیم آخرم بمیریم
استفاده با گند زدن و سوراخ کردن لایه اوزون فرق داره
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
این دنیا کثیفه آره ولی قشنگیای خودشو داره اگه همه ی مادران این طرز فکرو داشتن ماها نبودیم اصلا طر ...
همونقدر ک خودت دنیاتو ساختی اونم میتونه
آدم هر جا میتونه آرامش داشته باشه فقط باید خودش بخواد والا یه فقیری رو میبینی حتی خونه نداره واسه خ ...
والا همینجا ی مادری دیدم طرز تفکرش همین بود فقیرم بودن ولی بچه هاش عقده ای شده بودن
بچه رو نمیشه کنترل کرد دلش میخواد
من در حده توانم تو این سنم از همه چیزی که دارم و بدست آوردم راضیم شمارو نمی دونم😊
هنوز سنت خیلی کمه هرچی بزرگتر شی به حرفم بیشتر میرسی
اون که اشتباهه آره ، اما این آدما از جنس خودمونن از شکم مادر اصراف کار و نمیدونم چی بگن بهشون... بوج ...
بالاخره هر زندگی حتی بهترینش همراه با درد و رنجه اگر من عاشق فرزندمم پس نمیخوام حتی همونقدر درد روهم بکشه یا حتی یکبار گریه کنه.
چی بگم والا چرا قدیما بچه ها حتی کمبود غذا داشتن اما من ندیدم کسی عقده ای بار بیاد تازگیا یجوری شده ...
میگم ک کلا دنیا جای مناسبی نیست واس ی بچه
من یه اتفاقی افتاد واسم که خیلی بزرگتر از سنم شدم همه چیز به سن نیس به میزان تلخیا و اتفاقای زندگیت ...
وقتی سنت بیشتر شه عقلت کامل تر میشه دیدت به دنیا بازتر میشه میفهمی همه چی در کنترل تو نیست خیلی چیزا خارجه