2777
2789
عنوان

اون مادری عاشق تره که....

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 54 پست
زمین آفریده شده تا موجودات زنده استفاده کنن دیگه دکوری نزاشتن ببینیم آخرم بمیریم    

استفاده با گند زدن و سوراخ کردن لایه اوزون فرق داره

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این دنیا کثیفه آره ولی قشنگیای خودشو داره اگه همه ی مادران این طرز فکرو داشتن ماها نبودیم اصلا طر ...

همونقدر ک خودت دنیاتو ساختی اونم میتونه 

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
الان همه افسردن دیگ نمیخوام بچم زجر بکشه پس نمیارمش معادله منطقیه

آدم هر جا میتونه آرامش داشته باشه فقط باید خودش بخواد

والا یه فقیری رو میبینی حتی خونه نداره واسه خودش با دوتا بچه پسر ولی هم اون شاده هم بچه هاش توقعیم ندارن همه چی عالی پیش بره به همین راضین

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿
آدم هر جا میتونه آرامش داشته باشه فقط باید خودش بخواد والا یه فقیری رو میبینی حتی خونه نداره واسه خ ...

والا همینجا ی مادری دیدم طرز تفکرش همین بود فقیرم بودن ولی بچه هاش عقده ای شده بودن 

بچه رو نمیشه کنترل کرد دلش میخواد

استفاده با گند زدن و سوراخ کردن لایه اوزون فرق داره

اون که اشتباهه آره ، اما این آدما از جنس خودمونن از شکم مادر اصراف کار و نمیدونم چی بگن بهشون... بوجود نیومدن یروزی تو جامعه بودن اینجوری تربیت شدن

اگر از همون اول جلوشونو میگرفتن و بی تفاوت نمیگذشتن اینجوری نمیشد

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿
من در حده توانم تو این سنم از همه چیزی که دارم و بدست آوردم راضیم شمارو نمی دونم😊

هنوز سنت خیلی کمه هرچی بزرگتر شی به حرفم بیشتر میرسی

اون که اشتباهه آره ، اما این آدما از جنس خودمونن از شکم مادر اصراف کار و نمیدونم چی بگن بهشون... بوج ...

بالاخره هر زندگی حتی بهترینش همراه با درد و رنجه اگر من عاشق فرزندمم پس نمیخوام حتی همونقدر درد روهم بکشه یا حتی یکبار گریه کنه.

والا همینجا ی مادری دیدم طرز تفکرش همین بود فقیرم بودن ولی بچه هاش عقده ای شده بودن  بچه رو نم ...

چی بگم والا چرا قدیما بچه ها حتی کمبود غذا داشتن اما من ندیدم کسی عقده ای بار بیاد

تازگیا یجوری شده تا برای بچه از یه نظری کم میزارن سریع عقده میگیره... 

چی بگم والا چرا قدیما بچه ها حتی کمبود غذا داشتن اما من ندیدم کسی عقده ای بار بیاد تازگیا یجوری شده ...

میگم ک کلا دنیا جای مناسبی نیست واس ی بچه 

من یه اتفاقی افتاد واسم که خیلی بزرگتر از سنم شدم همه چیز به سن نیس به میزان تلخیا و اتفاقای زندگیت ...

وقتی سنت بیشتر شه عقلت کامل تر میشه دیدت به دنیا بازتر میشه میفهمی همه چی در کنترل تو نیست خیلی چیزا خارجه