2777
2789
عنوان

اون مادری عاشق تره که....

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 54 پست

ولی من نظرم اینجورنیس 

من میگم اگه قراره بچه ای بیارم بایدبه فکرآینده ش هم باشم .به خوم میگم اگه هرچیش شد .هرمشکلی داشت بایدکمش کنم 

شده ازخودم میزنم واسه بچه م که غم نداشته باشه 

البته نظرشماهم محترمه 💖

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باش

از این شعارا ندین مرسی

بخدا حتی اگر تو اروپا بودین بازم یه بهونه پیدا میکردین میگفتین من بچه نمیاارم چون دووسش دارم😐

آدم میتونه رو زمین سرد بخوابه اما دلش گرم باشه اینو خودم درک کردم دیگه چرا نسخه میپیچی واسه همه

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿
شعارا چیه یاد گرفتین😂

شعار نیس واقعیته وگرنه تولید مثلو حیوونام بلدن والا

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
نظرتون محترمه ولی من قبول ندارم بچه دار نمیشم چون خودم رو لایق مادری و خالق بودن نمیدونم اگر واقعا ...

بحث کشور نیس کلا گفتم اروپاهم بودم نمیاوردم دنیا کلا خیلی بد شده ایران بدتر.

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

پس چرا اومدی سایت بارداری و زایمان

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...
پس منقرض بشیم دگ

منقرض بشیم چی میشه مثلا فعلا ک همه منابع زمینو تموم کردیم گند زدیم به زمین.اگ منقرض شیم اتفاق خاصی میفته؟؟

پس چرا اومدی سایت بارداری و زایمان

اینحا دیگ سایت همه چی هست الا بارداری و زایمان.هرچی سرچ بزنی نی نی سایت میاد بالا 

این دنیا طبیعتش سختیه و دشواریه

تو بهترین جا و مکان هم بری

ثروتمند باشی 

اصلا فردا ایران بشه نروژ بازهم مشکلات هست منتها جنسش عوض میشه

اون جایی که هیچ مشکلی نیست اون دنیا بهشته

شما کلا میخوای نسل انسان منقرض شه پس  

وگرنه قدیما وضع بدتر بود حتی شیر کمیاب بود یادمه اصلا گیر نمیومد اما بازم همه شاد بودن امید به زندگی بود

این نشون میده همه چی پول نیست 

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿
منقرض بشیم چی میشه مثلا فعلا ک همه منابع زمینو تموم کردیم گند زدیم به زمین.اگ منقرض شیم اتفاق خاصی م ...

کاری ندارم ولی اینکه بگی من عاشقشم و نمیارمش ب خاطر این مسائل و قبول ندارم

لطفا برای سلامتی بچم💚صلوات💚بفرستین
شما نمیتونی بگی کی بهتره  اگه هر کس طرز فکر شما را داشته الان نسل انسان منقرض شده بود  ه ...

خب نسل انسان منقرض بشه مثلا چی میشه؟؟؟

جز گند زدن به کره زمین چ سودی داشتیم

منقرض بشیم چی میشه مثلا فعلا ک همه منابع زمینو تموم کردیم گند زدیم به زمین.اگ منقرض شیم اتفاق خاصی م ...

زمین آفریده شده تا موجودات زنده استفاده کنن دیگه دکوری نزاشتن ببینیم آخرم بمیریم  

شما کلا میخوای نسل انسان منقرض شه پس     وگرنه قدیما وضع بدتر بود حتی شیر کمیاب بود یادمه ...

الان همه افسردن دیگ نمیخوام بچم زجر بکشه پس نمیارمش

معادله منطقیه