کلا فرزندش رو نذاره پا به دنیا بذاره اونم تو ایران
منک هیچ وقت بچه دار نخواهم شد این اوج عشقیه ک میتونم به بچم بدم.اینک تو این دنیای کثیف نیارمش
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
موافقم که هر زندگی سختی داره اما هر سختیم راهکاری داره
بچه ک راهکار نمیدونه درد میکشه تا یاد بگیره
تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو یه لبخند گشاد بزن اینجوری آفرین الاان خوشگل شدی دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...
سختی داره خیلی وقتا میبره از زندگیش اما من معتقدم هر سختی حکمتیم داره که ما نمیدونیم چیه شاید به قو ...
انداختنمون تو زندگی ب زور امتحانم میگیرن دانشگاهم ادم میره اول خودش ثبت نام میکنه بعد ازش امتحان میگیرن😂