2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عيششششش ولش كن بابا فكر ميكنه چه تحفه ايه  يه زره غيرت نداره فقط به تو ميرسه يادش مياد 😐

اذیت میکنن برادر شوهرمم ازم چهارسال کوچیک اصلا بهم احترام نمیزاره

منو جسیکام
چیکار کنم اذیت میکنه میگه من بهت هرچی گفتم حرفش نکن مامانم حتی اگه سیلی زد بهت نباید ناراحت بشی  ...

عزيزم هنوز نامزدين و اين خودش يه مزيته، سعي كن تو اين دوران نامزديت خووووب بشناسيش و ببيني ميتوني يك عمر باهاش زندگي كني يا نه؟ واسه جدايي هم عجله نكن، يه مدت هرچي ميگه گوش كن و بگو باشه سعي كن باب ميلش رفتار كني ببين رفتارش باهات خوب ميشه يا نه؟ 

به جای انگلیسی و آلمانی و فرانسه،                            برید زبونِ آدمِ زبون نفهم یاد بگیرید!                              درسته سخت تره ولی این روزا کاربردی تره ….🤫                                      📌لطفأ فانتزياتونو نريزين تو سايت🤦🏻‍♀️
عزيزم هنوز نامزدين و اين خودش يه مزيته، سعي كن تو اين دوران نامزديت خووووب بشناسيش و ببيني ميتوني يك ...

اینو کردم هرچی گفت گوش کردم ولی امروز یهویی گفت به پسر عمت چشم داری فایده نداره عزیزم

منو جسیکام
چند سالته چرا ولش نميكنى انشالله أرون بهتر گيران مياد

۱۸سالمه زشت نیست ۳ماهه عقد کردم طلاق بگیرم آخه پول وکیل دادگاه ندارم طلاق بگیرم خانوادمم خونه میکشن پول ندارن

منو جسیکام
۱۸سالمه زشت نیست ۳ماهه عقد کردم طلاق بگیرم آخه پول وکیل دادگاه ندارم طلاق بگیرم خانوادمم خونه میکشن ...

نه بابا زشت چى توافقى طلاق بگير وكيل نميخواد يه دوتا امضاء .بگو اخلاقمون بهم نميخوره من خودم شوهرم غيرتيه كلافم كرده خود دانى

نمیزاره برم خونه خاله هام اره دوست بودیم خیلی ادیتم ميکنه میگه یا مامانم حرف بزن آخه من ۱۸سالمه ماما ...

یکی از مشکلات ازدواج با دوست پسر همینه ،حساسیت هاشون بالا میره 

خوب مادرش که جوونه ...برو یه حرفی پیدا کن باهاشون بزن ...یعنی چی نمیتونم ؟ درونگرا هستی ؟ 

دیگه وقتی عقد کردی یعنی مسئولیت پذیر شدی 

اگه خونه ی مادرشوهرت شب میمونی ...چه اشکالی داره ...مگه مادرشوهرت میری خونشون ازت پذیرایی میکنه کلفته شماست ....نمیگم خودتو بکش ولی یه چایی دم کردن دیگه کار آنچنانی به حساب نمیاد ...اگرم نمیخوای هیچ کاری اونجا انجام بدی خونه مادرشوهرت نرو 

الان همسرت دلش میخوادش شما گرم به گیری اوخت بشی با خانواده اش 

عزیز الآن جوونی داری یه کاری میکنی حرمت بین خودت و همسرت از بین بره ...این دوران دوران طلاییه حواستو جمع کن 

همسرت اگه گیر میده به نظرم یه مقدارش برای اینکه جاهای دیگه دلش پره 

برید مشاوره ی خوب ، راه و رسم زندگی و زوجیت رو یادتون بده

چیکار کنم اذیت میکنه میگه من بهت هرچی گفتم حرفش نکن مامانم حتی اگه سیلی زد بهت نباید ناراحت بشی  ...

واقعا همچین چیزی میگه ؟

خوب من بهت پیشنهاد میدم حتما بری پیش یه مشاوره تخصصی ...احتمال اختلال شخصیتی وجود داره 

یکی از مشکلات ازدواج با دوست پسر همینه ،حساسیت هاشون بالا میره  خوب مادرش که جوونه ...برو یه ح ...

من کلفت مادر شوهرم نیستم خیلی کمک میکنم بجای تشکر فش میده شوهرم 

منو جسیکام