2777
2789
واقعا همچین چیزی میگه ؟ خوب من بهت پیشنهاد میدم حتما بری پیش یه مشاوره تخصصی ...احتمال اختلال شخ ...

مادرش گفت خودت  انداختی سرپسرم الان میخوای طلاق بگیری

منو جسیکام
من کلفت مادر شوهرم نیستم خیلی کمک میکنم بجای تشکر فش میده شوهرم 

ببین داری زود قضاوت میکنی ،منم نگفتم کلبفت ایشون هستی ،منتهی خودت گفتی میگه صبحانه درست کن من نمیکنم ....حرف دیگه ای نزدی ،خودت درست توضیح نمیدی 

یه سوال دارم زیاد میری خونه ی مادرشوهرت ؟

شبا هم میمونی ؟

عذر خواهی میکنم رابطه هم با همسرت داری ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرش گفت خودت  انداختی سرپسرم الان میخوای طلاق بگیری

ببین عزیزم اصلا نباید بذاری اختلاف و دعواتون رو هیچ کدوم از خانواده ها مطلع بشن 

شما دو تا آدم مستقل هستید 

دعوا میخوای با شوهرت انجام بدی بکشش بیرون از خونه بدور از خانواده ها ،باهاش دعوا کن

ببین داری زود قضاوت میکنی ،منم نگفتم کلبفت ایشون هستی ،منتهی خودت گفتی میگه صبحانه درست کن من نمیکنم ...

من تبریزم اونا تهران رفتم چندروز موندم موقع شام ناهار کمکش میکنم ظرفا میشورم اسباب کشی کردن کلی کمک کردم چون میخواستم بیام شهرمون گفتن اسباب کشی میکنیم بمون کمک کن بعد برو چای هم میزارم ولی دیگه بی انصافی بعدش شوهرم فش میده اره رابطه داریم

منو جسیکام
ببین عزیزم اصلا نباید بذاری اختلاف و دعواتون رو هیچ کدوم از خانواده ها مطلع بشن  شما دو تا آدم ...

اینجوری میکنم ولی زود میاد به خانوادش میگه ندا اینجوری گفت بهم

منو جسیکام
من تبریزم اونا تهران رفتم چندروز موندم موقع شام ناهار کمکش میکنم ظرفا میشورم اسباب کشی کردن کلی کمک ...

شوهرت فحشت داد ؟

خوب پس رابطه داری ،خرش از پل گذشته 

همشهری هستید ؟

ببین خودت نگاه گن اصلا فرهنگتون میخوره بهم ؟ 

من فکر میکنم با این اخلاقی که مادرش داره ،پسرش رو هم درست تربیت نکرده ،اینا تازه اولشه ،هنوز وارد زندگی نشدید ،اونم به قول خودت بعد از 3 ماه اوضاع اینه