2777
2789
عزیزم بهم میگه به پسر عمت چشم داری خب چیکار کنم تو جام بودی میگفتی باشه تو راست میگی؟

نه ولي هيچوقت هيچ چيزيو زياااااد توضيح نده، راستشو يه بار مختصر و مفيد بگو؛  باور كرد كه كرد، نكرد هم بگو من واقعيتو گفتم بقيش ديگه به خودت مربوطه كه باور كني يا نه

به جای انگلیسی و آلمانی و فرانسه،                            برید زبونِ آدمِ زبون نفهم یاد بگیرید!                              درسته سخت تره ولی این روزا کاربردی تره ….🤫                                      📌لطفأ فانتزياتونو نريزين تو سايت🤦🏻‍♀️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه ولي هيچوقت هيچ چيزيو زياااااد توضيح نده، راستشو يه بار مختصر و مفيد بگو؛  باور كرد كه كرد، ن ...

کمش ۵بار گفته همش توضیح دادم اینبار توضیح ندادم گفتم میخوام طلاق بگیرم 

منو جسیکام
عزیزم چون تو مراسم حواستگاری به پسر عمم گفتم تو چایی هارو ببر شوهرم از دور نگاه میکرده بع آشپز خونه ...

بگو خب تو خاستگاری شناختی منو ببخشید بیخود کردی اومدی عقدم کردی میخاستی نکنی پرو

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️
چی بگم شاید من اشتباه میگم اخه پیاماتونم خیلی یه جوریه اخه لخت شدن و بغل کردن و...

لخت نه با شلوارک جلوی دختر خالش میگرده من چیزی نمیگم ولی من چون یبار به پسر عمم گفتم چایی رو تو ببر برای مهمونا شوهرم میگه به پسرعمت چشم داری

منو جسیکام
بهم میگی اسگل

چون گفتی بی سواد😂😂😂 باهات بد حرف نزدم حالا عیب نداره شعورته دیگه

من یک ام اسی هستم و قراره مثل همه بخندم ، حرف بزنم ، به خاطر بسپرم ، بد‌و‌‌‌‌‌م بدوم..🕊
بهونشه پیرم کرده سه ماه نیست عقد کردم ۲روز یبار دعوا میندازه

دگه هرموقع در این مورد حرف زد سکووووت مطلق کن بیشتر کش‌داد بگو‌خاک توسر بی غیرتت پس منو‌گرفتی

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️
گیر دادنش فقط همین دفعه بوده ؟ روی رفت و آمدتم حساسه ؟  قبلا دوست بودید ؟

نمیزاره برم خونه خاله هام اره دوست بودیم خیلی ادیتم ميکنه میگه یا مامانم حرف بزن آخه من ۱۸سالمه مامانش۴۵با مامانش چی حرف بزنم آخه میگه قبل بیدار شدن مامانم پاشو صبحونه حاضر کن کلفتی مامانم بکن 

منو جسیکام
پریا دختر خالش هست پیشش فقط با شلوارک میگرده من بهش نمیگم به دختر خالت چشم داری من فقط مراسم خواستگا ...

حاك توسرش چقدر جلف بخدا اين اخلاقش پيرت ميكنه اگه هنوز نامزدين بدون اگه اخلاقش درست كرد كه هيچى ادامه بده اگه نه ولله جدا شو خيلى ازش بدم اومد معذرت اسى😐