پری۸۸۸۸ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/25 تعداد پست: 984 عنوان چرا من اینهمه زود ناراحت میشم؟ 402 بازدید | 35 پست چرا بعضیا بهشون پیام میدید جواب نمیدن؟ چک میکنن ولی جواب نمیدن؟ توهینه به آدم؟ 1400/04/01 | 10:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
clara_g عضویت: 1400/03/25 تعداد پست: 796 آره که توهینه.من بودم میزدم تو دهنشالبته شاید دستش بند بوده یارو
sky_girl77 عضویت: 1397/12/29 تعداد پست: 870 کلاس میزارن🙄 کاش افراد یاد می گرفتند، آنچه برای من خوب است، لزوما برای آنها خوب نیست، آنگاه دنیای شاد و خوشایندتری داشتیم. دنیای مطلوب من، اساس و شالوده ی زندگی من است و نه زندگی دیگران.
rojanm عضویت: 1396/08/05 تعداد پست: 752 وقتی گرفتار باشم و منتظر پیام خاصی سین میکنم مهم نباشه بعدا سر فرصت جواب میدم
moon___sa عضویت: 1399/12/12 تعداد پست: 9477 دراصل باید احترام بزارن جواب بدن ولی من ازاینجور آدما ناراحت نمیشم درعوض هیچوقت دیگه بهشون پی ام نمیدم واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
رها80 عضویت: 1398/02/12 تعداد پست: 8767 من یکبار اینطوری شد به طرف گفتم به این دلیل دیگه قصد ندارم باهات صحبت کنم بعد از کلی عذر خواهی قبول کردم من متنفرم از این اخلاق حس بی ارزشی بهم دست میده کاربری جدیدا به من تعلق گرفته
پری۸۸۸۸ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/25 تعداد پست: 984 آره که توهینه.من بودم میزدم تو دهنش البته شاید دستش بند بوده یارو بیست و چهار ساعت دست یک نفر بنده؟ ولی من پیام رو پیام کردم بعد ۲۴ ساعت، تلگرام پیام داده بودم. نمیدونم کار درستی کردم پاکش کردم؟
پری۸۸۸۸ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/25 تعداد پست: 984 وقتی گرفتار باشم و منتظر پیام خاصی سین میکنم مهم نباشه بعدا سر فرصت جواب میدم بعدا من ساعت یازده صبح فرستادم تا سه بعد از نیمه شب جواب نداد
clara_g عضویت: 1400/03/25 تعداد پست: 796 بیست و چهار ساعت دست یک نفر بنده؟ ولی من پیام رو پیام کردم بعد ۲۴ ساعت، تلگرام پیام داده بودم. نمیدو ... کار درستی کردی.گفتم که من بودم میزدم تو دهن طرف😂
پری۸۸۸۸ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/25 تعداد پست: 984 بستگی به طرفت داره اگه غریبه باشه ناراحت میشم دقیقا
rojanm عضویت: 1396/08/05 تعداد پست: 752 بعدا من ساعت یازده صبح فرستادم تا سه بعد از نیمه شب جواب نداد شده ی هفته جواب ندم چون واقعا گرفتار بودم .شرایط هرکس خاص خودشه