بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من ی رفیق دارم اینجوریه خوبیم باهم اما این اخلاقو داره برام عجیبه اینهمه خوبیم بعد ازونور بعضی وقت ...
گاها دوستته، من دوستم رو میشناسم جواب نمیده یعنی واقعا دستش بنده. ولی کسی که مسیول یه جاییه و در مورد کارش یه سوال میپرسی جوابش بله یا خیر هست. و همیشه سریع جواب میداد.
من نخواستم برای من کاری کنه، فقط ازش یک سوال پرسیدم که میتونست بگه بله یا خیر.
باور کن منم همونطور بوده
حتی پرسیده بود خاله دیگه دوسم نداری حالمو نمیپرسی وازم سوال پرسیده بود چون شرایطش نبود جواب ندادم ولی اگه دیدی مدام تکرارمیشه و بعد از دلت درنمیاره دوست نداره پیام بدی
باور کن منم همونطور بوده حتی پرسیده بود خاله دیگه دوسم نداری حالمو نمیپرسی وازم سوال پرسیده بود &nb ...
دوستم نیست، مسیول یه بخش اداریه، ادم محترمیه نمیدونم چرا جواب نداد، البته خیلی به زحمت انداختمش. ولی چون همیشه سریع جواب میداد اینبار ناراحت شدم . متن رو از تلگرام با وجود دیدن پاک کردم
فک کن طرف ی کلمه بنویسه سلام اره یا ن(این کار کلا ده ثانیه زمان میبره)پس نتیجه میگیریم براش مهم نیستی
من توی عقد باردار شدم👶قصدم سقط بود چون شوهرم وضع مالی خوبی نداشت!هدیه خدارو پذیرفتیم و گفتیم ی حکمتی بوده و سقط نشد☆حرفای مردم تیکه ها و نگاهاشون باعث شد ب همه بگم:من مامان شدم اونم از شوهره شرعی و قانونیم پس نه هوس بوده نه گناه👩❤️👨اصلا هم خجالت نکشیدم سیسمونی اماده کردیم و همه عاشق دخترمن♡ممنونم از مادر و خاهرم که عین کوهی بودن پشت من(البته خاهرم اولش میخاست منو ب قتل برسونه😨)دخی قشنگم از الان بگم من تمام راه های پیچوندن رو بلدم پس دهنت سرویسه😚باورم نمیشد تو اومدی ب قلب و روحم تا اینکه با پاهایی لرزون و فکری اشفته روی تخت سونو دراز کشیدم؛بولوب بولوب♡صدای قلبت بود عمره مادر💖(ابان سال 99 ماه هشتم بارداری:خاهشا قیافت ب من بره مرسی) اسفند۹۹:واااای دخترت چقد شبیه باباشه😄اینم بگم و برم:کاربری قبلیم ب لطف اقای ح.ر تعلیق شد روحش شاد🤐
من جاریم همینطوره روانی بدبخت تو رو خوب و مهربونه از اون ور میبینی بلاکت کرده تو واتساپ رو در رو هم در میاد وای سلام عزیزم خوبی و ..... بدبخت هزار تا رو داره ازش متنفرم منم لاتکس کردم عین خودش .واقعا عجوزه تمام عیاره ازش متنفرم خیلی هم اهل جادو جنبله بدبخت
وقتی گرفتار باشم و منتظر پیام خاصی سین میکنم مهم نباشه بعدا سر فرصت جواب میدم
اشتباه میکنی سین نکن سین میکنی جواب بده
من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره