2777
2789
عنوان

ازالان....

231 بازدید | 33 پست

برافردانهارقرمه سبزی گذاشتم  ازالان ک خوب جابیفته،چ بویی راه افتاده توخونه...

جاتون خالیه فردانهار😊😋

دودرنگی 😍   وزن  هفته قبل۵۶ونیم     وزن فعلی۵۶ونیم             وزن هدف۵۰😍😍😍😍قدمم۱۶۰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نوش

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
نوش جونتون گوارای وجودتون ما که ی سالیه نخوردیم همش فستفود💔

مریض نمیشین گلم؟منکه2وعده بیرون بخورم وعده سومم روبه بیمارستان میبرنم

معدم حساااااسه زیادی😔

دودرنگی 😍   وزن  هفته قبل۵۶ونیم     وزن فعلی۵۶ونیم             وزن هدف۵۰😍😍😍😍قدمم۱۶۰
وقتی ک انقد میخوری دیگ حالت بهم میخوره همین شامم همبرگر بود ولی هیچ لذتی نداش برام همه چی ب اندازه خ ...

منکه خدایی فقط پیتزادوسدارم ازبقیش بدم میادعوقم میگیره

وقتی فکرمیکنم ک معلوم نیس چیه!!!

مریض نمیشین گلم؟منکه2وعده بیرون بخورم وعده سومم روبه بیمارستان میبرنم معدم حساااااسه زیادی😔

اسی عین خودمی

منم قرمه هام همیشه ۱۵ ساعت رو گازه

الانم خوراک لوبیاچیتی گذاشتم تا فردا ناهار بپزه جاتون سبز😋

😍😍😍
اسی عین خودمی منم قرمه هام همیشه ۱۵ ساعت رو گازه الانم خوراک لوبیاچیتی گذاشتم تا فردا ناهار بپزه ج ...

عزززززیرزززم ماکدبانوی نمونه ایم

همیشه زنداداشم حسرت سبک زندگی منومیخوره

اخه پزشکه واصلاوقت هیچی نداره

منم حسرت پول اونو

یربه یرمیشیم😂

انقد ک خوردم از پستزا متنفرم و ارزو دارم ی املتی چیزی بخرم چقدم کیف میکنم با سبزی و .... به به

مگ چندسالته گلم؟خوب خودت بپز