2777
2789
عنوان

ازالان....

231 بازدید | 33 پست

برافردانهارقرمه سبزی گذاشتم  ازالان ک خوب جابیفته،چ بویی راه افتاده توخونه...

جاتون خالیه فردانهار😊😋

دودرنگی 😍   وزن  هفته قبل۵۶ونیم     وزن فعلی۵۶ونیم             وزن هدف۵۰😍😍😍😍قدمم۱۶۰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نوش

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
نوش جونتون گوارای وجودتون ما که ی سالیه نخوردیم همش فستفود💔

مریض نمیشین گلم؟منکه2وعده بیرون بخورم وعده سومم روبه بیمارستان میبرنم

معدم حساااااسه زیادی😔

دودرنگی 😍   وزن  هفته قبل۵۶ونیم     وزن فعلی۵۶ونیم             وزن هدف۵۰😍😍😍😍قدمم۱۶۰
وقتی ک انقد میخوری دیگ حالت بهم میخوره همین شامم همبرگر بود ولی هیچ لذتی نداش برام همه چی ب اندازه خ ...

منکه خدایی فقط پیتزادوسدارم ازبقیش بدم میادعوقم میگیره

وقتی فکرمیکنم ک معلوم نیس چیه!!!

مریض نمیشین گلم؟منکه2وعده بیرون بخورم وعده سومم روبه بیمارستان میبرنم معدم حساااااسه زیادی😔

اسی عین خودمی

منم قرمه هام همیشه ۱۵ ساعت رو گازه

الانم خوراک لوبیاچیتی گذاشتم تا فردا ناهار بپزه جاتون سبز😋

😍😍😍
اسی عین خودمی منم قرمه هام همیشه ۱۵ ساعت رو گازه الانم خوراک لوبیاچیتی گذاشتم تا فردا ناهار بپزه ج ...

عزززززیرزززم ماکدبانوی نمونه ایم

همیشه زنداداشم حسرت سبک زندگی منومیخوره

اخه پزشکه واصلاوقت هیچی نداره

منم حسرت پول اونو

یربه یرمیشیم😂

انقد ک خوردم از پستزا متنفرم و ارزو دارم ی املتی چیزی بخرم چقدم کیف میکنم با سبزی و .... به به

مگ چندسالته گلم؟خوب خودت بپز