دودرنگی مدیر استارتر عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 976 عنوان ازالان.... 231 بازدید | 33 پست برافردانهارقرمه سبزی گذاشتم ازالان ک خوب جابیفته،چ بویی راه افتاده توخونه...جاتون خالیه فردانهار😊😋 دودرنگی 😍 وزن هفته قبل۵۶ونیم وزن فعلی۵۶ونیم وزن هدف۵۰😍😍😍😍قدمم۱۶۰ 1400/04/01 | 03:28 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سرنوشت_بدنوشت عضویت: 1400/03/26 تعداد پست: 241 نوش جونتون گوارای وجودتون ما که ی سالیه نخوردیم همش فستفود💔
عشقم_محمد عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 38853 نوش جان عزیزم فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
miss_maaahsaaa عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 23285 نوش شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
pariyajoooon عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 32046 نوش جونتون گوارای وجودتون ما که ی سالیه نخوردیم همش فستفود💔 فست فود دوس دارم😋😋
دودرنگی مدیر استارتر عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 976 نوش جونتون گوارای وجودتون ما که ی سالیه نخوردیم همش فستفود💔 مریض نمیشین گلم؟منکه2وعده بیرون بخورم وعده سومم روبه بیمارستان میبرنممعدم حساااااسه زیادی😔 دودرنگی 😍 وزن هفته قبل۵۶ونیم وزن فعلی۵۶ونیم وزن هدف۵۰😍😍😍😍قدمم۱۶۰
سرنوشت_بدنوشت عضویت: 1400/03/26 تعداد پست: 241 فست فود دوس دارم😋😋 وقتی ک انقد میخوری دیگ حالت بهم میخوره همین شامم همبرگر بود ولی هیچ لذتی نداش برام همه چی ب اندازه خوبه
دودرنگی مدیر استارتر عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 976 وقتی ک انقد میخوری دیگ حالت بهم میخوره همین شامم همبرگر بود ولی هیچ لذتی نداش برام همه چی ب اندازه خ ... منکه خدایی فقط پیتزادوسدارم ازبقیش بدم میادعوقم میگیرهوقتی فکرمیکنم ک معلوم نیس چیه!!! دودرنگی 😍 وزن هفته قبل۵۶ونیم وزن فعلی۵۶ونیم وزن هدف۵۰😍😍😍😍قدمم۱۶۰
سرنوشت_بدنوشت عضویت: 1400/03/26 تعداد پست: 241 مریض نمیشین گلم؟منکه2وعده بیرون بخورم وعده سومم روبه بیمارستان میبرنم معدم حساااااسه زیادی😔 چکار کنیم زندگی مجردی😒 مامانم شاغله ی ساعت خونس همش 😒
yasmangol1994 عضویت: 1398/02/19 تعداد پست: 6923 مریض نمیشین گلم؟منکه2وعده بیرون بخورم وعده سومم روبه بیمارستان میبرنم معدم حساااااسه زیادی😔 اسی عین خودمیمنم قرمه هام همیشه ۱۵ ساعت رو گازهالانم خوراک لوبیاچیتی گذاشتم تا فردا ناهار بپزه جاتون سبز😋 😍😍😍
سرنوشت_بدنوشت عضویت: 1400/03/26 تعداد پست: 241 منکه خدایی فقط پیتزادوسدارم ازبقیش بدم میادعوقم میگیره وقتی فکرمیکنم ک معلوم نیس چیه!!! انقد ک خوردم از پستزا متنفرم و ارزو دارم ی املتی چیزی بخرم چقدم کیف میکنم با سبزی و .... به به
دودرنگی مدیر استارتر عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 976 اسی عین خودمی منم قرمه هام همیشه ۱۵ ساعت رو گازه الانم خوراک لوبیاچیتی گذاشتم تا فردا ناهار بپزه ج ... عزززززیرزززم ماکدبانوی نمونه ایمهمیشه زنداداشم حسرت سبک زندگی منومیخورهاخه پزشکه واصلاوقت هیچی ندارهمنم حسرت پول اونویربه یرمیشیم😂 دودرنگی 😍 وزن هفته قبل۵۶ونیم وزن فعلی۵۶ونیم وزن هدف۵۰😍😍😍😍قدمم۱۶۰
دودرنگی مدیر استارتر عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 976 انقد ک خوردم از پستزا متنفرم و ارزو دارم ی املتی چیزی بخرم چقدم کیف میکنم با سبزی و .... به به مگ چندسالته گلم؟خوب خودت بپز دودرنگی 😍 وزن هفته قبل۵۶ونیم وزن فعلی۵۶ونیم وزن هدف۵۰😍😍😍😍قدمم۱۶۰