2777
2789
عنوان

عکس بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 55 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیاد واضح نیست اما اونقدم گفتی داغون نیست ماسکای خونگی بزار روزی دوباربشور روبالشتیتو تمیزنگه دار توهفته دوباربشورش بخوربده صورتتو باروغن زیتون ماساژ بده خوب میشی

❤ عشق فقط یک کلام مادر علیه السلام  ❤                            

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6716491/کیا-حس-ششم-دارن?postId=195905884

یه عده اینجا دارن بر اساس حرفای این حس شیشمی برای زندگیشون تصمیم میگیرن. صفحه اول مچشو گرفتم ولی اصلا عین خیالشون نبود خواستید برید بخندید و همزمان دلتون براشون بسوزه 😕

اسی پوستت به این خوبی و سفیدی فقط یکم فرورفتگی داره

خو همون فرورفتگیه رواعصابمه

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله
مسخره کردی؟

گذاشتم خو

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله
پوستت فرورفتگی داره 

اره درمان داره؟

تو الان به این میگی داغون 😳🙄 این که خوبه که تازه دکترم بری عالی میشع

درمان داره ؟

امضات و دوص😌

اع😃🤎

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)