2777
2789
مهربونه  زودرنجه‌یکم‌منت‌کشی‌میکنه‌قبول  نکنی‌ناراحت‌میشه  یکی‌زندگیتونوخراب‌کرده‌ ...

آره احتمالا یکی زندگیمونو خراب کرده ما خودمونم شک داریممیشه بگی پدر و مادر من کی طلاق میگیرن؟

تکلیف این کاری که براش اقدام کردم چی میشه برام سود داره؟

عزیزم از ازدواج منم بگو نحوه اشنایی؟ شغل طرف؟ خصوصیاتش؟

دوست‌میشی‌باهاش 

کاردولتی 

خانواده پوسته مهربونه‌شکاکه

دختر‌که‌باشی‌..!حتی‌اگه‌قرآن‌هم‌بخونی‌پشت‌سرت‌حرف‌میزنن‌ میگویند‌باخدا‌رابطه‌دارد..⁦(。◕‿◕。)➜⁩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست‌میشی‌باهاش  کاردولتی  خانواده پوسته مهربونه‌شکاکه

مهساجان رضا حسینی ازمن خاسگاری میکنه؟؟؟ یا پیشنهاد ازدواج بده؟؟؟
باهم درارتباط نیستیم دورادور شنیدم دوسم داره

اون دعارو باید باطل کنم؟؟؟😓😓😓😓 چیکارکنم؟؟😭😭😭😭

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
واااااای اصلا یادم نیست مهساجان خیلی خاسگار داشتم خیییییلی  اره شاید داشتم  باید چکارکنم ...

لاغر‌چشم‌مشکی‌درشت😦 

روی‌نمک‌ایت‌الکرسی‌بخون‌بریز‌گوشه 

اتاقت‌24مرتبه‌بخون 

ارع،☹️☹️

دختر‌که‌باشی‌..!حتی‌اگه‌قرآن‌هم‌بخونی‌پشت‌سرت‌حرف‌میزنن‌ میگویند‌باخدا‌رابطه‌دارد..⁦(。◕‿◕。)➜⁩
اره اره علی داره چرا؟؟؟)

یجوری‌ازاون‌دورش‌کن 

اون‌ازاوناست😲

مهساجان رضا حسینی ازمن خاسگاری میکنه؟؟؟ یا پیشنهاد ازدواج بده؟؟؟ باهم درارتباط نیستیم دورادور شنیدم ...

میادجلو

به من علاققه داره یا به اونی که اللن باهاشه؟؟؟

دوستت‌داره 

ولی‌چجوری‌بگم‌یجوریه☹️

مهسا جون میشه جواب سوال منم بدی دل تو دلم نیست😶🥲

جان؟

لاغر‌چشم‌مشکی‌درشت😦  روی‌نمک‌ایت‌الکرسی‌بخون‌بریز‌گوشه  اتاقت‌24مرتبه‌بخون  ارع،☹ ...

حتما عزیزم مرسی 

ازفردا شروع میکنم

فقط مهساجان من اخرش باپیام ازدواج میکنم یارضا؟؟؟

کدومشون بهتره برام؟؟؟😓

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
اکه دوسم داره چرا رفته با یکی دیگه؟؟؟دلم ازش شکسته 

گفتم‌یه‌جوریه‌به‌یک‌نفرراضی‌نیست 

اون‌عاشقی‌که‌فکرمیکنی‌نیست